Haal je nog genoeg energie uit je baan of ben je mentaal al aan het afscheid nemen? Heb je het gevoel dat je op de automatische piloot vliegt? Of heb je het gevoel dat je functie niet meer zeker is?  Zou je willen weten welke functie of werk echt bij je past? Wat jou natuurlijke talenten zijn? In mijn praktijk heb ik veel cliënten voor loopbaanadvies in Amstelveen en ik kan jou ook helpen om te ontdekken wat jouw natuurlijke talenten zijn en deze helpen ontwikkelen. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost en mensen om je heen merken meteen dat je steeds meer jezelf bent. Je bent waardevol! Dat is het platform waarop je vertrekt om te zoeken naar jouw ideale werkplek of om jouw functie zo te veranderen dat het bij jou past!

Ben je benieuwd hoe ik werk maar je wilt nog veel meer horen? Neem gewoon even contact op dan maken we een vrijblijvende afspraak om al jouw vragen te beantwoorden.

Is dat mogelijk? Natuurlijke talenten meten?

Absoluut. Ook die talenten waar jij je niet bewust van bent.  Door middel van beelden gaan we jouw intuïtieve vermogen inzetten om inzicht te krijgen in jouw onbewuste krachten. Dit verbinden we met je ratio om te zien waar jij je bewust van bent. Deze meting, de ACT® meting (Analytical Competence Tool), is uniek vanwege deze verbinding tussen ratio en intuïtie. Het resultaat is een lijst van natuurlijke krachten, krachten waar jij energie van krijgt en van aangeleerde krachten. De laatste zijn krachten die je wel kunt maar niet van nature bij je horen. Als je deze krachten vaak inzet kan dit veel energie kosten, vooral als je onder druk komt te staan. Ik ga je coachen op je natuurlijke krachten, daar wordt je gelukkig van en je komt in je flow.

Wie is Gerard Keg?

Gerard Keg is acef met Loopbaanadvies in AmstelveenAls Personal en bedrijfscoach ben ik sinds 2014 actief en help particulieren en ondernemers met loopbaanadvies in Amstelveen.  Ik help je om het beste uit jezelf te halen. Ik begeleid mensen op weg naar een vol en gelukkig leven. Ik kijk vooral naar de balans tussen privé en werk. Wat mij onderscheidt is dat ik werk op basis van Human Being Management (HBM) als verlengstuk van de ACT® meting. Bekijk wat ik over de ACT® meting zeg in de video hiernaast. De mens staat centraal, ook in het werk. Als je meer wilt weten over HBM, kijk op de pagina die ik daarover geschreven heb

 Ik heb een 4 jarige coaching en counseling opleiding gevolgd aan het Europees Instituut. Later in 2016 heb ik opleidingen gevolgd om de ACT® meting goed te kunnen toepassen. Coachen is mijn passie omdat ik zie hoe mensen zich ontwikkelen en groeien. Dat geeft me veel voldoening en daardoor energie!

De Circle of Change als structuur voor coaching bij kegcoachMijn werkwijze 

Bij loopbaanadvies is het belangrijk dat je weet waar je kracht ligt, er achter komt wie je bent. Tijdens het gratis intakegesprek luister ik vooral en stel je vragen zodat duidelijk wordt waar je nu staat en wat je doel gaat worden. Als we een duidelijke klik hebben, gaan we de ACT® meting inzetten. De resultaten gebruiken we voor jouw keuzes voor het vervolg van je loopbaan en voor je verdere leven. 
De structuur die ik gebruik zijn de vier stappen van de Circle of Change:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van dat gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan

Wil je ook kennismaken?

Kan je wel wat steun en richting gebruiken? Wil je met iemand praten over loopbaanadvies in Amstelveen? Of ben je al overtuigd van de waarde van mijn aanpak? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek en ervaar het eens om te praten over de beste versie van jezelf.

Scroll to Top