Ben je een startende ondernemer of heb je juist plannen om je bedrijf flink uit te breiden? Loop je tegen problemen aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Als business coach help ik MKB-ondernemers met coaching en trainingen om hun bedrijf duurzaam te laten groeien.

Met gegarandeerd resultaat

Mijn aanpak als business coach is helder en concreet. Ik werk samen met jou in 7 stappen naar een waardevol bedrijf. Deze logische stappen hebben zich meermalen keren bewezen en daarom bied ik je ook een keiharde garantie: binnen 19 sessies behaal je resultaat in meer omzet, winst of vrije tijd. Lukt dit niet, dan gaan we verder op mijn kosten.

Coaching

Onze coaching heeft een logische structuur.  

Gratis strategiesessie 
Een gezondheidscheck voor je bedrijf en om af te tasten of bedrijfscoaching iets voor jou is.

Een-op-een business coaching
Intensief en resultaatgericht. Met elke keer acties die uitgevoerd gaan worden waardoor ik een succesgarantie geef!

Kwartaalplanning dag
Eén sessie in de drie maanden besteden we aan het plannen van het komende kwartaal, doelen te bepalen en beslissen welke acties gaan leiden tot deze doelen. De eerste stappen moeten in de goede richting zijn.

Waarom heb je een business coach nodig?
Elke grote leider heeft een of meerdere coaches als klankbord. Waarom zou jij alles alleen moeten bedenken? Het is goed om samen jou doelen te bepalen zodat je op weg gaat met een kompas.

Scroll to Top