Ik ben Gerard Keg

Dit zijn foto’s van een reis die ik gemaakt heb naar een plek waar ik in mijn jeugd  4 jaar heb gewoond: Peru. In de Heilige Vallei (die loopt van het spirituele centrum Cusco naar het centrum van de wetenschap Machu Picchu) leerde ik hoe de Inca’s sterk verbonden waren met de natuur. Ze hadden veel kennis over astronomie en landbouw en zo zorgden ze dat ze in harmonie konden leven met de natuur en natuurverschijnselen.  

Dat is ook wat mij constant bezig houdt; het ontdekken van wat de natuur ons leert, nieuwe wegen bewandelen en daardoor kennis en wijsheid ontwikkelen. In mijn geval door aandachtig te luisteren, te kijken en vragen te stellen. Zo ontdek ik de natuur in de mensen met hun talenten en ook hun valkuilen (schaduwen). Dat heeft me gebracht tot coachen: de weg zoeken en vinden naar de beste versie in mensen.  Het heeft mij in mijn leven enorm veel plezier gegeven. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen kunnen opbloeien en zich gaan ontwikkelen tot diegene die ze echt zijn.

Mijn Passie

Een rode draad in mijn carrière bij een internationaal bedrijf is het begeleiden van complexe veranderingsprojecten en medewerkers hun kracht te laten ontdekken en deze op een andere manier in te zetten.  Mijn passie is  om naar binnen gerichte bedrijven om te vormen tot succesvolle, klantgerichte organisaties. 

Daarom is het coachen van ondernemers en medewerkers zo belangrijk.  Als ik zie dat mensen gedurende het coachingstraject de inspiratie en het plezier terugvinden, om nieuwe uitdagingen aan te gaan, dan is de missie al geslaagd!

Toekomstbestendig succes

In mijn gereedschapskist zit, naast mijn jarenlange bedrijfservaring, ook een gedegen opleiding als coach. Na een vierjarige opleiding Coaching en Counseling aan het Europees Instituut heb ik me gespecialiseerd in het coachen van ondernemers en in loopbaan begeleiding van medewerkers. De concrete aanpak en het gericht zijn op acties, zijn voor mij de sterke kanten van mijn methode.

Investeer in jezelf

Een gesprek met mij is een echt gesprek met iemand die luistert en open staat. Ik geef je kans om te ontdekken waar jouw krachten liggen (bewust EN onbewust) wat goed werkt en wat minder goed. En vooral om er achter te komen wat ik kan doen om te helpen. Het eerste gesprek is een intakesessie waarin we elkaar leren kennen en ervaren of er een klik is. Daarom is deze gratis. 

Scroll to Top