Ik ben Gerard Keg

Dit zijn foto’s van een reis die ik gemaakt heb naar een plek waar ik in mijn jeugd  4 jaar heb gewoond: Peru. In de Heilige Vallei (die loopt van het spirituele centrum Cusco naar het centrum van de wetenschap Machu Picchu) leerde ik hoe de Inca’s sterk verbonden waren met de natuur. Ze hadden veel kennis over astronomie en landbouw en zo zorgden ze dat ze in harmonie konden leven met de natuur en natuurverschijnselen.  

Dat is ook wat mij constant bezig houdt; het ontdekken van wat de natuur ons leert, nieuwe wegen bewandelen en daardoor kennis en wijsheid ontwikkelen. In mijn geval door aandachtig te luisteren, te kijken en vragen te stellen. Zo ontdek ik de natuur in de mensen met hun talenten en ook hun valkuilen (schaduwen). Dat heeft me gebracht tot coachen: de weg zoeken en vinden naar de beste versie in mensen.  Het heeft mij in mijn leven enorm veel plezier gegeven. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen kunnen opbloeien en zich gaan ontwikkelen tot diegene die ze echt zijn.

Mijn Passie

Een rode draad in mijn carrière bij een internationaal bedrijf is het begeleiden van complexe veranderingsprojecten en medewerkers hun kracht te laten ontdekken en deze op een andere manier in te zetten. Dit resulteert vaak in het introduceren van nieuwe systemen en het optimaliseren van processen. Mijn passie is  om naar binnen gerichte bedrijven, om te vormen tot succesvolle, klantgerichte organisaties. 

Daarom is het coachen van ondernemers zo belangrijk.  Als ik zie dat MKB-ondernemers gedurende het coachingstraject de inspiratie en het plezier in ondernemen terugvinden, dan is de missie al geslaagd!

Toekomstbestendig succes

Als business coach help ik je de fundamenten van je bedrijf te verstevigen. Dit is van essentieel belang voor de duurzame groei van je onderneming.

In mijn gereedschapskist zit, naast mijn jarenlange bedrijfservaring, ook een gedegen opleiding als coach. Na een vierjarige opleiding Coaching en Counseling aan het Europees Instituut heb ik me gespecialiseerd in het coachen van ondernemers. De concrete aanpak, het gericht zijn op acties en resultaat en de garantie op succes zijn voor mij de sterke kanten van mijn methode.

Investeer in je bedrijf

Een gesprek met mij is een echt gesprek met iemand die luistert en open staat. Ik geef je kans om te ontdekken wat goed werkt in je bedrijf en wat minder goed. En vooral om er achter te komen wat ik kan doen om te helpen. Het eerste gesprek is een strategiesessie waarin we elkaar leren kennen en ervaren of er een klik is. Daarom is deze gratis.