Personal Coaching door Gerard Keg

Personal Coaching: worden wie je echt bent.

In ieder mens schuilt een enorm krachtig Gerard Keg, Personal Coachpotentieel dat wacht om wakker gemaakt te worden. Door Personal Coaching ga ik deze krachten samen met jou ontdekken en ontwikkelen.  Ik vraag je deze uitdaging aan te gaan; te worden wie je echt bent en volledig in je kracht te leven, te werken en lief te hebben.

Ik stel je daarbij vier vragen:

 

  1. Wat wil je? Leer jezelf kennen en leer wat jouw verlangens zijn
  2. Wie wil het? Stop met pleasen.
  3. Wat ga je er aan doen? Positieve actie! Breek door je vertrouwde patronen heen om te groeien
  4. Wanneer? Het is tijd om in actie te komen en wel nu!

Wat deze vragen voor jou doen is je laten beseffen dat jij en jij alleen verantwoordelijkheid draagt voor je leven. Dit is de essentie van jouw bestaan: worden wie je bent. Benieuwd naar hoe ik te werk ga en hoe ik jouw natuurlijke krachten samen met jou ga ontdekken en ontwikkelen? Neem gewoon contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Verbinden met Jezelf

Door jezelf te leren kennen kom je onbewuste patronen of gedrag tegen. Deze patronen zijn gebaseerd op ervaringen en ‘life events’ uit het verleden. Beiden spelen een rol in je gedrag of jouw reactie op gebeurtenissen en deze zijn niet altijd productief.

Deze ontdekking is het begin van een nieuwe kijk op jouw leven. We gaan zin geven aan ervaringen uit het verleden, vooral als dit pijnlijke ervaringen zijn. We gaan ze betekenis geven.

Het uiteindelijke doel is verbinding maken met jezelf en de wereld om je heen. Je wordt één met de wereld maar je bent en blijft een verantwoordelijk en zelfstandig mens. Je hebt jezelf overwonnen door bewust te zijn van je schaduwdelen en je innerlijke krachten.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst, De ACT® meting. Deze online meting geeft je een kijkje in je onbewuste; over welke krachten je beschikt (gebruikt of niet) en waar de gevoeligheid ligt waardoor je aangepast gedrag vertoont.

Daarna spreken we sessies af van een uur om je ontwikkeling te stimuleren. Dat doe ik door middel van de zogenaamde circle of change:

  1. Zelfreflectie; reflecteren op je onbewuste zelf waarmee onbekende Circle of Changepatronen zichtbaar worden.
  2. Bewustwording; wat heb je meegenomen uit het verleden?
  3. Beslisruimte; je bent niet meer gebonden aan je vaste patronen
  4. Verantwoordelijkheid; je verbindt je met alles wat op je pad komt, in binnen- en buitenwereld.

Op deze wijze krijgt je leven nieuwe betekenis en ga je de zin van je leven opnieuw ‘herinneren’.

Heb ik je warm gemaakt voor Personal Coaching? Heb je vragen of wil je een gratis intake gesprek? Neem contact met me op via de knop en we gaan elkaar spreken en/of zien.

Scroll to Top