De gratis strategiesessie is de eerste stap naar groei en succes!

Gerard Keg werkt al sinds 2014 als bedrijfscoach en staat MKB ondernemers bij om hun groei te realiseren

Als business coach ben ik de beste vriend van je bedrijf. Ik geef jou als ondernemer de kans te ontdekken wat écht werkt in je onderneming en wat niet. En ik daag je uit om zelf aan de slag te gaan en succesvol(ler) te ondernemen. Benieuwd wat ik als business coach voor jou en je bedrijf kan betekenen? Meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis kennismaking-strategiesessie. In een persoonlijk gesprek onderzoeken we waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Na deze sessie is het aan jou om te besluiten of je door wilt gaan.

De Ondernemersmythe

De basis van mijn traject is dat ik coach op het werken AAN je bedrijf, niet IN je bedrijf. Iedere ondernemer die begint denkt dat hij of zij ergens goed in is en het beter zelf kan. Het gevaar is alleen dat je vol aan het werk gaat om jouw product of dienst uit te voeren. Je gaat je een slag in de rondte werken om een redelijk inkomen bij elkaar te sprokkelen en voor je het weet werk je 80 uur per week. Dit is IN je bedrijf werken en je had eigenlijk beter in loondienst kunnen blijven!

De Ondernemersmythe is dat dit geen ondernemen is. Je bent eigenlijk in loondienst van jezelf. Een ondernemer werkt AAN zijn bedrijf door minimaal 5 uur per week zich bezig te houden met hoe het bedrijf efficiënter te maken om de kosten laag te houden en tegelijkertijd lenig genoeg wordt om te groeien.  Sterker nog, mijn uiteindelijke doel is dat jij niet meer hoeft te werken in je bedrijf maar alleen aan je bedrijf! Na een aantal jaren heb je een soepel lopend bedrijf waar jij niet eens aanwezig hoeft te zijn. Het gaat vanzelf! Jij bent alleen bezig met de grote lijnen: doelen stellen, inspirieren, product of dienst ontwikkeling stimuleren en strategieën bedenken om deze producten in de markt te zetten.

Lees ‘The E-Myth Revisited’ van Michael Gerber. Het is in het Engels maar helder geschreven en geeft een goed beeld waar wij het over gaan hebben tijdens coaching. 

Na de  gratis strategiesessie

Besluit je na de gratis strategiesessie om door te gaan, dan stellen we samen de doelen vast die je wilt bereiken in het coachingstraject. In zeven stappen komen alle aspecten van het bedrijf aan bod. We werken toe naar een concreet eindresultaat: meer winst, meer tijd voor jezelf en een goed team om je heen.

Meld je dan nu aan voor de kennismaking/strategiesessie via de onderstaande knop. Je hebt niets te verliezen maar alles te winnen.

Scroll to Top