Hoe word je bedreven in het vinden van een de baan die bij JOU past?

Hoe weten we waar jij energie van krijgt?

Dit is een vraag die beantwoord wordt uit je onbewuste, Dat deel in jou waar je geen controle over hebt, maar waar wel jouw drijfveren zijn. We zoeken naar jouw Natuurlijke Krachten. Dit zijn de cadeautjes die je van nature in je hebt en waar je bergen mee kunt verzetten. Dit merk je als je helemaal in je werk zit en elk benul van tijd verliest.  Je doet iets wat raakt aan jouw zingeving en je voelt dit doordat je in een flow komt.

 

Hoe kunnen we je onbewuste krachten zichtbaar maken?

Een geslaagd sollicitatiegesprek
De verhouding tussen het bewuste en onbewuste wordt goed weergeven door de ijsberg. Er ligt veel onbewust materiaal onder de zeespiegel.

Dat doen we door een meting, de ACT®-meting,  die door middel van beelden een reactie oproept bij je onbewuste beleving. Dit kan positief zijn; dit zijn je natuurlijke krachten, of het onbewuste wijst het beeld af en dat noemen we aangeleerd gedrag of aangeleerde krachten. Aangeleerd gedrag wil zeggen dat je het kunt, je hebt het nodig of nodig gehad, maar het hoort niet bij je want het is aangeleerd. Op termijn kan energie verlies optreden en eventueel leiden tot uitputting, stress of burn-out. Je gaat in ieder geval gedrag vertonen dat niet bij je past en je niet in de hand hebt. In je werk kan dit leiden tot irritaties, frustratie of ongeduld.

De ijsberg geeft goed aan wat de verhouding is tussen ons bewuste en onbewuste deel. Er is dus nog een wereld in jou te ontdekken.

Hoe ondersteun ik jou?

  1. Je gaat de ACT® -Meting doen: we weten dan wat jouw krachten of kwaliteiten zijn en waar jij energie uit haalt.
  2. Op basis van de meting maken we een profiel van het ‘merk’ JIJ! Wat maakt je uniek?
  3. CV: We verwerken dat in de CV. Daarnaast kijken we naar het resultaat dat je hebt geleverd bij je vorige werkgever.
  4. We maken een plan waarbij jij het merk bent, met al jou unieke eigenschappen en we maken een lijst bij welke bedrijven je wilt werken.
  5. We gaan sollicitatiebrieven opstellen.
  6. We gaan interviews oefenen.
  7. We gaan onderhandelingen oefenen.

Je kunt je gratis bij mij aanmelden voor een introductie waarin ik jouw vragen kan beantwoorden en ik kan je uitleggen hoe we het traject in gaan. Klik op de knop hiernaast en ik neem contact met je op.

Kegcoach is partner van Lee, Hecht Harrison (LHH), één van de grootste mondiale coaching bureaus. LHH is gespecialiseerd in Career Transition trajecten en talent ontwikkeling.  

Scroll to Top