Hoe haal jij het beste uit jezelf én onderneming?

Als coach maak ik gebruik van de ACT® meting (Analytical Competence Tool), een psychometrisch instrument voor individuen en teams die heel accuraat de onbenutte mogelijkheden zichtbaar maken. Mensen zijn van WAARDE: een Human Being in plaats van Human Resource. Een mens is geen inwisselbare hulpbron maar iemand met krachten die verder ontwikkeld kunnen worden.

Bewustwording van je volle potentieel

“We leggen niet teveel last op de mens, we leggen het alleen op een te klein deel van de mens”

Iedereen kan je competenties aanleren maar de oerkracht in jou is jouw essentie, het is niet aangeleerd en maakt je iemand van enorme waarde, ALS je je bewust bent van deze kracht en deze gaat benutten. Net als een dolfijn kan een koe zwemmen maar voor de dolfijn kost het veel minder moeite!

Human Being Management (HBM)

Als bedrijfscoach focus ik mij onder andere op HBM. HBM geeft antwoord op de vraag hoe je de natuurlijke krachten van mensen benut waardoor het bedrijf effectiever wordt doordat de medewerkers gelukkiger zijn in hun werk en met meer energie aan de slag gaan. HBM begint bij de ACT® -meting (Analytical Competence Tool). De ACT® meting maakt dit onbewuste deel van jezelf zichtbaar en een HBM beleid geeft jou de ruimte om dit te benutten. Je ontwikkelt je natuurlijke talenten waardoor je slagkracht wordt vergroot en wat belangrijk is, het kost je geen moeite want je werkt in je kracht.  Je wordt de ondernemer die altijd in je school!

ACT® Accreditaties

Ik ben geaccrediteerd  om de ACT® meting uit te voeren en deze in coachingssessies toe te passen om bewuste en onbenutte krachten te activeren. Daarnaast heb ik een accreditatie als  ACT® docent, als ACT®Team coach en heb de verdiepingsopleiding gevolgd. 

Wil jij kennis maken met je bewuste en onbewuste krachten en hoe deze te benutten? Kijk even naar de korte video hieronder voor uitleg over wat ACT® met jou kan doen of neem contact met mij op via onderstaande knop.

Scroll to Top