Soms heb je behoefte om stil te staan bij je leven, om jezelf een spiegel voor te houden. Vragen komen bij je op zoals waarom het leven loopt zoals het loopt? Wat zijn mijn waardes, waardes die ook voor anderen waardevol zijn? De sleutel tot de antwoorden ligt in jou verborgen en je zult zien dat met een beetje hulp je je hiervan bewust wordt en het overzicht weer vindt. Daar ga ik je bij helpen als personal coach in Leiden.

De spiegel die ik je voorhoud is er onvoorwaardelijk voor jou, helemaal schoon zodat je ziet wat er werkelijk is. Niet wat jij aanneemt dat er is. Ik wijs je het pad naar je persoonlijke ontwikkeling en we gaan ontdekken wat jou krachten zijn. Ook die krachten die je nog niet kent of niet ontwikkelt hebt. Samen zorgen we er voor dat je je bewust wordt van jouw natuurlijke krachten.  Daar wordt je gelukkig van!

Nieuwsgierig naar hoe ik je begeleidt als personal coach in Leiden en hoe ik je een spiegel voorhoudt waar je kracht uit put? Neem gewoon even contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Gerard Keg personal coach in LeidenWie ik ben?

Natuurlijk wil je vooraf weten met wie je gaat praten. Ik stel me graag even aan je voor: Ik ben Gerard Keg. In 2014 ben ik voor mijzelf begonnen als personal- en bedrijfscoach en heb Kegcoach opgericht. Ik  help mensen in mijn praktijk het beste uit zich zelf te halen met een onderscheidende aanpak op basis van de ACT® meting. Met deze meting als fundament gaan we jouw krachten ontdekken en ontwikkelen zodat je levendig en overtuigend in het leven gaat staan.

De ACT® meting & Circle of change

De Circle of Change als structuur voor coaching bij kegcoachWat maakt mijn coaching zo onderscheidend? Met de ACT® meting, een korte psychometrische online tool (je hebt amper 15 minuten nodig!) onderzoeken we jouw bewuste en onbewuste drijfveren, passies en krachten. We  maken deze inzichtelijk en herkenbaar zodat je weet wanneer je in je kracht werkt – en wanneer niet. Dit onderscheid is enorm belangrijk want ik ga je sturen op het gebruik van je natuurlijke krachten. Daar word je gelukkig van en geeft je heel veel energie.

 Tijdens de sessies die daarna komen gebruik ik de Circle of Change methodiek om een duurzame verandering te stimuleren. Je doet het uiteindelijk allemaal zelf maar een coach is essentieel om je daarbij te helpen. De circle of change ziet er als volgt uit:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van dat gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan

Plan een gratis intakegesprek 

Ben je nieuwsgierig naar jezelf, naar mijn methodiek en de ACT® meting maar nog niet overtuigd? Neem gerust contact met me op en ik vertel je meer over hoe ik werk als personal coach in Leiden. Wil  direct aan de slag om jezelf te ontwikkelen? Plan dan meteen een gratis intakegesprek!

Scroll to Top