Ken je die momenten dat je even stilstaat bij het leven? Dat je je bewust wordt dat je je leven wat meer wilt gaan vormgeven? Waar word je trouwens gelukkig van? Wat verwacht je van jezelf en van je leven? Heb je een goede balans tussen werk en privé? Heel veel zinnige vragen en soms kom je er niet uit. Dan kan ik je, als Life Coach in Leiden weer verder op weg helpen.

We gaan samen stappen maken om jouw ontwikkeling een impuls te geven. We gaan kijken wat jouw doelen zijn en wat je kunt doen om die te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat je wordt wie je bent, als iemand die vertrouwt op zichzelf, op je eigenwaarde en op je natuurlijke krachten. Zo kan je echt verbinding maken met de wereld om je heen.

Nieuwsgierig geworden naar je eigen natuurlijke krachten en hoe ik jou verder ga helpen als Life Coach in Leiden? Neem contact met me op voor een vrijblijvend, dus gratis kennismakingsgesprek en ervaar wat een coaching sessie is.

Wie is Gerard Keg?

Sinds 2014 heb ik mijn eigen coaching praktijk nadat ik vele jaren, vooral in het bedrijfsleven mensen heb geholpen zichzelf te ontwikkelen en in hun kracht te komen. Ik heb ontdekt dat het samen werken aan de beste versie jezelf mij enorm veel plezier geeft en vooral ook een grote bijdrage is aan jouw geluk. Dat geluk gun ik jou ook. Zo ben ik in het coaching vak gerold, eerst als bedrijfscoach  en nu ook als Life Coach in Leiden en omstreken voor particulieren. Ik heb al tientallen mensen mogen helpen om hun krachten te ontdekken en die optimaal te benutten.

ACT® & Circle of Change

De Circle of ChangeLife coaching begint bij mij met een ACT®-meting (Analytical Competence Tool) waarmee we jouw bewuste én onbewuste kwaliteiten inzichtelijk maken en bekijken wanneer je in je kracht werkt – en wanneer niet. Dat zorgt ervoor dat we aangepast gedrag kunnen gaan vermijden, energie en motivatie optimaal kunt behouden en je gelukkiger wordt in wat je doet. In de sessies stimuleren we persoonlijke ontwikkeling op basis van de zogeheten Circle of Change. Die bestaat uit 4 stadia:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van dat gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan

Plan een gesprek met mij als life coach in Leiden

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd en heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust even contact met me op en ik vertel je graag meer over hoe ik je als Life Coach in Leiden verder kan helpen. Direct aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen? Plan dan meteen een gratis intakegesprek!

Scroll to Top