Je voelt de behoefte om met iemand te praten over een aantal onderwerpen maar vooral over jezelf. Je zoekt iemand die zonder oordeel naar je luistert en onbevangen reageert. Iemand die jou een spiegel kan voorhouden op een respectvolle manier. Dan zoek je coaching in Hoofddorp bij iemand die je vertrouwt. Ik nodig je uit voor een gratis kennismakingsgesprek om te ervaren of ik diegene bent waar je een klik mee hebt en die je vertrouwen wekt.

Een coaching traject is een helend proces. Het is alsof je stil staat bij datgene wat je beïnvloedt zodat je weer met energie en bezieling verder kan gaan. Dat maakt het heel persoonlijk want het gaat om jou. Mijn grote wens is dat ik je help om je waardes te ontdekken. Daar ga je zeker achter komen, vooral ook die waardes waarvan je niet weet dat je die in je hebt. Stel je maar eens de vraag, “wat ben ik waard, voor mijzelf en voor anderen?”

Iedereen heeft het in zijn macht een persoonlijkheid te worden, als je de moed bezit jezelf te zijn. Met mijn coaching gaan we je persoonlijke ontwikkeling wakker maken, vooral de verborgen talenten gaan we bloot leggen en zorgen dat je deze gaat gebruiken. Als dit gebeurt zal je merken hoeveel energie en geluk jou dit oplevert.  
Nieuwsgierig geworden hoe mijn coaching in Hoofddorp jou gaat helpen?  Neem contact met me op voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar het zelf.

Wie ik ben?

Ik ben Gerard keg en heb sinds 2014 een eigen coaching praktijk. Ik coach particuliere cliënten één-op-één  maar help ook bedrijven om beter te presteren. Wat ik belangrijk vind is dat we snel jouw krachten leren kennen. Dat doen we aan de hand van een korte meting en het zal je verbazen hoeveel informatie daar uit komt. Deze meting, de ACT® meting geeft informatie over jouw natuurlijke krachten en die competenties die je aangeleerd hebt. Dit onderscheid is belangrijk: als je te veel onder druk komt te staan terwijl je aangeleerde competenties gebruikt dan verlies je veel energie. Ik ga je leren het onderscheid te kennen en je aanwijzingen geven hoe je in je natuurlijke kracht komt. Je voelt dan meteen het verschil. Je leeft op! Op deze manier heb ik veel mensen in Hoofddorp geholpen te groeien en daar krijg ik energie van!

Zo werk ik

We beginnen met de ACT® meting en daarna krijg je een rapport en een uitgebreide uitleg van mij . Daarna volgen de sessies om je bewust te maken van je krachten en de waarden die jij toevoegt aan de wereld. Maar ook laat ik je zien welke krachten je mag minderen omdat het niet echt bij je past. De focus op jouw natuurlijke krachten gaat je energie geven en je wordt er gelukkig van. Je kunt de wereld aan en je kunt veel van jezelf te geven.  In de sessies stimuleren we persoonlijke ontwikkeling op basis van de zogeheten circle of change:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van je gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan

Jouw coaching in Hoofddorp

Wil je meer weten maar ben je nog niet overtuigd?  Ik kan je alles vertellen over hoe mijn coaching in Hoofddorp voor je gaat werken en hoe de ACT® meting verrassende inzichten geeft. Wil je direct aan de slag om jezelf te ontwikkelen? Plan dan meteen een gratis kennismakingsgesprek.

Scroll to Top