Ondernemen is geweldig en geeft energie. Maar het kent ook veel uitdagingen en momenten van de waarheid waarin je grote beslissingen moet nemen die bepalend zijn voor de toekomstige groei van het bedrijf. Dat levert stress en frustratie op. Het helpt dan enorm om met iemand te praten die je een spiegel voorhoudt. Die je nieuwe inzichten geeft. Als Business Coach in Utrecht en omstreken bied ik ondernemers een luisterend oor en help ik je nieuwe doelen vast te stellen.

Ruim 35 jaar ben ik als ondernemer werkzaam geweest voor een groot internationaal bedrijf. Met mijn kennis en ervaring help ik je graag om meer omzet, winst of vrije tijd te krijgen. We gaan kijken waar het bedrijf op rust en gaan vanaf het fundament kijken waar we het bedrijf kunnen aanpassen om nog efficiënter en doeltreffender te worden. We gaan ook stappen maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Als jij groeit, groeit het bedrijf mee! We gaan dit samen doen en zorgen dat jij het plezier in het ondernemen weer helemaal terug pakt. We maken er een succes van!

Wil je meer weten hoe ik als Business Coach in Utrecht werk en hoe ik je kan helpen? Neem vrijblijvend contact op en ik vertel je meer.

Gerard Keg-Business Coach in UtrechtWie is Kegcoach?

In 2014 heb ik Kegcoach opgericht en ik verzorg één – op – één coaching voor MKB ondernemers, voor zowel startende als bedrijven met 250 medewerkers. Ik help jou en je medewerkers je te ontwikkelen door coaching en trainingen op het gebied van verkoop, management van grote klanten en klantgerichtheid. Daarnaast analyseer ik de talenten van medewerkers  door middel van de zogenaamde ACT® meting. Zo zet je iedereen in op de juiste plek waar zij het beste en dus het gelukkigste zijn. Op deze manier heb ik als business coach in Utrecht verschillende ondernemers geholpen om op koers te blijven en te groeien. Met je bedrijf en ook als mens.

Een degelijke structuur

Ik volg een 7 stappenplan. Daarmee zorg ik dat we geen aspect De 7 stappen voor bedrijfsgroei van Kegcoachvan het bedrijf ongezien laten. Maar we starten met een vrijblijvende strategiesessie waarin al veel duidelijk wordt.  Vanaf een afstand kijken we op je bedrijf en je ziet dingen die je daarvoor niet zag. Immers, je staat er midden in! Deze sessie is ook goed om te kijken of er een klik is. Als dit goed voelt dan gaan we doelen stellen. Wat is je ambitie, wat is je exit strategie? Wanneer wil je het bedrijf loslaten zodat het vanzelf werkt, zonder dat jij er dagelijks aanwezig bent? Daarna gaan we aan de slag in sessies van een uur met gerichte acties aan het einde waardoor we stappen vooruit maken. Naar een eindresultaat waar je blij van wordt.

Plan een gesprek met mij als Business Coach in Utrecht

Benieuwd naar hoe ik dingen aanpak als Business Coach in Utrecht? Neem gerust contact op of meld je direct aan voor een gratis strategiesessie. Je kunt daarna besluiten of je door wilt gaan met coaching sessies.

Scroll to Top