Ondernemer zijn is niet altijd even makkelijk. Soms heb je last van stress en vermoeidheid, andere keren stagneert de omzet of weet je niet hoe je het best kunt groeien, uitbreiden of hoe je überhaupt moet starten met je eigen bedrijf. Je zoekt iemand om mee te sparren. Iemand die je helpt de juiste richting te vinden. Diegene kan ik zijn. Als business coach in Amsterdam en omstreken help ik ondernemers namelijk weer vooruit.

Ik zet mijn meer dan 40 jaar aan bedrijfskennis en -ervaring graag voor je in, zodat we samen de volgende stap kunnen zetten. Of dat nu gaat om het behalen van meer omzet en winst of meer tijd voor jezelf zonder dat je onderneming daaronder lijdt. Voor startende ondernemers en het MKB met wel 250 man personeel … ik ben de business coach in Amsterdam voor iedere ondernemer die succesvoller wilt zijn.

Neem vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken. Wel zo prettig.

Wie is Kegcoach?

Met een-op-een coaching voor grote en kleine ondernemers, persoonlijke begeleiding en diverse trainingen op het gebied van teamontwikkeling en klantgericht verkopen is Kegcoach een complete bedrijfscoaching- en adviesorganisatie opgezet door Gerard Keg. Als ervaren business coach in Amsterdam heb ik al tientallen ondernemers en bedrijven geholpen om de inspiratie en het plezier terug te vinden in het ondernemerschap. Met een duurzame groei of meer vrije tijd tot gevolg.

Gerard Keg is loopbaan begeleider in Haarlem

Werkwijze

Het begint allemaal met een (gratis) strategiesessie waarbij we rustig met elkaar kennismaken en onderzoeken waar je nu staat, maar vooral ook waar je naartoe wilt. Als we een klik hebben, dan stellen we samen heldere doelen op die je wilt bereiken. Die zijn over het algemeen concreet van aard, zodat we actiegericht kunnen toewerken naar een eindresultaat waar je echt wat aan hebt.

Plan een gesprek met mij als business coach in Amsterdam

Benieuwd wat ik als business coach in Amsterdam voor je kan betekenen? Neem rustig even contact op of meld je direct aan voor de gratis kennismakings- en strategiesessie. Je kunt daarna zelf besluiten of je het coachingstraject in wilt gaan.

Scroll to Top