Leer wat Klantbehoud als bedrijfsvoering kan brengen in tijden van crisis

We zitten nu in de Corona lockdown periode en ik kan me voorstellen dat je nu de tijd neemt om je te bezinnen op de richting van je bedrijf en de strategieën die je kunt inzetten om toch nog een omzetgroei te zien. Klantbehoud kan daarbij een belangrijke strategie zijn die je door deze tijd heen helpt.  Ik bied je 50 minuten om kennis te maken met de 4 essentiële tools voor Klantbehoud. Ik denk dat je omzet kunt maken door klantbehoud- en relatie strategieën te integreren in plaats van je sterk te focussen op new business bijvoorbeeld. Dit alles in de context van jouw bedrijf.

Vanuit je eigen omgeving kan je via een ZOOM beeldverbinding kennismaken met mijn visie op klantbehoud.  Wat je leert is wat je nu kunt doen door vooral je relaties dicht bij je te houden en welke eenvoudige middelen je nodig hebt om dit in je bedrijf in te voeren (en te meten!). We kijken  ook naar de mogelijkheden die jij al hebt. Op deze manier mis je niets aan informatie en je kunt direct vragen stellen of opmerkingen plaatsen.

Gerard Keg-de 4 essentiële tools voor klantbehoud en omzetgroeiOverigens, Ik heb deze tools zelf succesvol toegepast gedurende meer dan 35 jaar. Ook tijdens hele moeilijke periodes. Voor mij en ons bedrijf heeft het gewerkt. 

Welk resultaten kan je verwachten met de 4 essentiële tools voor Klantbehoud?

  • Hoe ontwikkel je gelukkige medewerkers en dus gelukkige klanten?
  • Meer omzet per klant; hoe gaat dat?
  • Meer aanbevelingen stimuleren.
  • Het klantenbestand duurzaam laten groeien!
  • Hoe behoud je je winstgevende klanten (is niet elke klant winstgevend dan?)
  • Krijg een goed beeld van de verwachtingen van een klant.

Meld je aan voor deze één op één workshop. Zo leer je hoe grote corporate bedrijven zijn geholpen om hun klantenbestand volledig te benutten door een aantal technieken, tactieken en strategieën toe te passen.

Als deze strategieën succesvol zijn voor grote bedrijven, dan zijn ze zeker en veel eenvoudiger toepasbaar voor MKB bedrijven!

Neem contact op via de knop hieronder.

Datum:            9 juni 2020
Locatie:          ZOOM! dus je eigen omgeving

Tijd:                    10:00 tot 11:00
Investering:    Geen!

Scroll to Top