Weet je wat waardevol is aan een personal coach? Hij is er helemaal voor jou en gaat jou helpen om knopen te ontwarren. De sleutel tot de oplossing ligt in jou en je zult zien dat je op een zeker moment zelf het overzicht weer gevonden hebt. Je gaat ervaren wat jouw waardes zijn en waarom jij belangrijk bent voor jouw omgeving. Daar ga je achter komen en ik help je daarbij als personal coach in Utrecht.

We gaan op pad naar jouw persoonlijke ontwikkeling. We gaan ontdekken wat jouw krachten zijn en welke talenten er nog verborgen liggen, klaar om in te zetten. Samen zorgen we ervoor dat je wordt wie je bent, in al je kracht.

Nieuwsgierig hoe ik als personal coach in Utrecht werk en hoe het pad er uit ziet? Wat een ACT® meting is en wat dit voor jou doet? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intake gesprek en ervaar het zelf.

 Wie is Gerard Keg

Gerard Keg - Personal- en bedrijf coachNatuurlijk wil je weten waar je aanklopt voor coaching. Daarom stel ik me graag even voor: ik ben Gerard Keg, eigenaar van Kegcoach en ik ondersteun veel mensen als personal coach in Utrecht en omgeving  die meer zicht willen krijgen op hun krachten, hun waardes en ook wat ze de wereld kunnen geven. Vanaf 2014  help ik mensen het beste uit zich zelf te halen met een onderscheidende aanpak op basis van de ACT® meting. Met deze meting als fundament gaan we jouw krachten ontdekken en ontwikkelen.

De ACT® meting & Circle of change

Coaching begint bij mij met een ACT®-meting waarmee we jouw bewuste én De Circle of Changeonbewuste kwaliteiten inzichtelijk maken en we gaan ervaren wanneer je in je kracht werkt – en wanneer niet. Dat zorgt ervoor dat we bewust zijn waar je gelukkig van wordt en wat je op den duur energie gaat kosten. Dit laatste gebeurt als je aangepast gedrag gaat vertonen, iets wat niet bij je past maar waar je wel ‘handig’ in bent. We zorgen ervoor dat je je energie en motivatie optimaal kunt behouden en je gelukkiger wordt in wat je doet. Tijdens de sessies die daarna komen gebruik ik de Circle of Change om een duurzame verandering te stimuleren. Je doet het uiteindelijk allemaal zelf maar een coach om je daarbij te helpen is essentieel. De circle of change helpt je geleidelijk in jouw ontwikkeling:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van dat gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan

Plan een gesprek met mij als Personal Coach in Utrecht

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd en heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust even contact met me op en ik vertel je graag meer over hoe ik je als coach in Utrecht verder kan helpen. Direct aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen? Plan dan meteen een gratis intakegesprek!

Scroll to Top