Waarom je een personal coach zou overwegen? De belangrijkste reden voor mij is dat ik er helemaal voor jou ben en je ga helpen om knopen te ontwarren. De sleutel tot de oplossing ligt in jou, die sleutel gaan we vinden en je zult zien dat we met mijn aanpak je het overzicht weer vindt. Waar ik veel tijd aan besteed is jouw waardes te ontdekken. We gaan zien waarom jij belangrijk bent voor jezelf en voor jouw omgeving. Er is wellicht veel gebeurt in je leven waardoor je je kwetsbaar voelt en je beschermt je daartegen door bepaald gedrag. Wij gaan kijken of dat gedrag nog relevant voor je is. Daar ga ik je mee helpen als personal coach in Amersfoort.

Maar vooral gaan we ontdekken wat jouw Natuurlijke Krachten zijn! We gaan ook ontdekken welke talenten er nog verborgen liggen in het onbewuste, klaar om in te zetten. Samen zorgen we ervoor dat je wordt wie je bent, in al je kracht.

Nieuwsgierig hoe ik als personal coach in Amersfoort werk en hoe mijn aanpak er uit ziet? Wat een ACT® meting is en wat dit voor jou doet? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intake gesprek en ervaar het zelf.

Gerard Keg- Personal Coach in AmersfoortWie is Gerard Keg?

Vertrouwen in elkaar is alles bij coaching. Daarom stel ik me graag even voor: ik ben Gerard Keg, eigenaar van Kegcoach en ik ondersteun veel mensen als personal coach in Amersfoort. Ik ben geaccrediteerd om de zogenaamde ACT® meting uit te voeren en daarmee begin ik elk coachingstraject. Met deze meting als fundament gaan we jouw krachten ontdekken en ontwikkelen. Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk nadat ik meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven gewerkt heb als ondernemer, personal coach voor medewerkers en opleider. Mijn passie ligt daar duidelijk: het ontwikkelen van het volle potentieel van mensen: worden wie je echt bent.

De ACT® meting & Circle of Change

Wat is de ACT®-meting? Met hulp van jouw De Circle of Change als structuur voor coaching bij kegcoachintuïtie en ook je ratio gaan we jouw bewuste én onbewuste kwaliteiten meten en inzichtelijk maken. Je gaat ervaren wanneer je in je kracht werkt – en wanneer niet. Deze bewustwording zorgt ervoor dat weet waar je gelukkig van wordt en wat je op den duur energie gaat kosten. Dit laatste gebeurt als je aangepast gedrag inzet, iets waar je best ‘handig’ in bent maar niet echt bij je past. Je kent dat van activiteiten waar je tegenop ziet en als dit vaak voorkomt, je dit heel veel energie gaat kosten. We zorgen ervoor dat je je energie en motivatie optimaal kunt behouden en je gelukkiger wordt in wat je doet. Mijn aanpak baseer ik op de zogenaamde ‘Circle of Change’ om een duurzame en voor jou heilzame verandering te stimuleren. Je doet het uiteindelijk allemaal zelf maar ik coach je er doorheen. De Circle of Change gaat in 4 stappen:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van dat gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan

Plan een gesprek met mij als Personal Coach in Amersfoort

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd en heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust even contact met me op en ik vertel je graag meer over hoe ik je als Personal Coach in Amersfoort kan helpen. Direct aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen? Plan dan meteen een gratis intakegesprek!

Scroll to Top