Heb je wel eens het gevoel dat je over je heen laat lopen? Dat je dat je niet gezien wordt? Dat je eigenlijk onzichtbaar bent voor de wereld (en ook voor jezelf)? Je bent niet de enige. Als Mental Coach heb ik veel cliënten die hiermee aan de slag gaan, die graag meer grip willen krijgen op de kwaliteit van hun leven, weer de vormgever worden van hun toekomst. Dit is een fascinerend proces waarbij ik je graag als Mental Coach in Utrecht verder mee help.

In verschillende stappen gaan we werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We gaan ontdekken wat jouw natuurlijke krachten zijn en persoonlijke drijfveren.  We komen uit bij de bron, datgene wat jou uniek maakt, waar je talenten en krachten zitten en wat je gelukkig maakt. Mijn doel is om je volledig in je natuurlijke krachten te laten leven. Dit is een prachtige ontwikkeling en een weg vol herkenning maar ik hou je ook een spiegel voor. Uiteindelijk zie je jezelf zoals je echt bent in al je kracht!

Nieuwsgierig hoe dit pad er voor jou uitziet en wat ik voor jou kan betekenen als Mental Coach in Utrecht? Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek en ervaar het zelf.

Gerard Keg-Mental Coach in UtrechtMaar, wie is Gerard Keg?

Goede vraag want de basis van Mental Coaching is vertrouwen. Ik kom uit het bedrijfsleven en heb meer dan 30 jaar gewerkt als ondernemer bij een groot internationaal bedrijf maar mijn passie ligt bij de ontwikkeling van mensen. Ik heb daarom veel ruimte genomen om individuen, groepen, zelfs hele organisaties te coachen om gezamenlijk gelukkige plekken te creëren waar iedereen in zijn kracht werkt. Ik heb daarom ook een aantal cursussen gevolgd waaronder de 4 jarige coaching en counseling opleiding bij het Europees Instituut. Daarnaast ben ik geaccrediteerd om de ACT® meting af te nemen en te coachen. Vanaf 2014 ben ik voor mijzelf begonnen met Kegcoach, en doe niets anders dan mensen helpen in hun ontwikkeling tot wie ze echt zijn. Daar wordt ik gelukkig van!

De 4 stappen naar jouw eigenwaardeDe Circle of Change als structuur voor coaching bij kegcoach

Eigenwaarde is het eerste waar we aan gaan werken. Dat doe ik door te meten wat jouw bewuste én onbewuste natuurlijke krachten zijn door middel van de zogenaamde ACT® meting (Analytical Competence Tool). Deze natuurlijke krachten geven je energie. Met deze psychometrische analyse gaan we inzichtelijk maken welke talenten jij hebt en wanneer je deze krachten gebruikt- en wanneer niet. Dan vertoon je namelijk aangepast gedrag. Het hoort niet bij je.  Als je dit weet dan kan je dit gedrag vermijden waardoor je energie en motivatie optimaal blijft. Maar het belangrijkste is dat je er achter komt wat jouw krachten, jouw waardes zijn, datgene wat jou uniek maakt, waar jij trots op kan zijn. In de sessies na de ACT® meting gaan we middels de Circle of Change je bewust maken van wie jij bent in al je kracht. De Circle of Change gaat in vier stappen:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van dat gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan

Plan een gesprek met mij als Mental Coach in Utrecht

Geïnteresseerd maar heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust even contact met me op en ik vertel je graag meer over hoe ik je als Mental Coach in Utrecht kan helpen. Direct aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen? Plan dan meteen een gratis intakegesprek!

Scroll to Top