Denk je wel eens  ‘haal ik echt alles uit mijzelf? Is dit wat mij vleugels geeft en onuitputtelijke energie?’ wat zou het heerlijk zijn als je bezig bent en elk besef van tijd verliest. Het inspireert je want je zet al je jouw natuurlijke talenten in. Hiervoor ben jij geboren! Als je dit nog niet bereikt hebt dan is het voor jou tijd om te onderzoeken wat je krachten zijn en hoe je deze gaat inzetten in een functie die bij jou past. Het is belangrijk te ontdekken wie je echt bent en ik ga je daarbij helpen. Als loopbaancoach in Leiden ga ik je helpen jezelf te ontdekken en jouw potentieel te ontwikkelen die nu liggen te sluimeren.

Een loopbaancoach die jouw natuurlijke krachten meet

Onze coaching sessies begint met een korte online meting. Met deze Analytical Competence Tool, of kortweg de  ACT® meting, ontdekken we jouw (onbewuste) drijfveren, kwaliteiten en ambities. We ontdekken ook die aspecten in jou die je als talenten ziet maar eigenlijk aangeleerde competenties zijn. Als je deze vaak inzet en onder druk komt te staan dan raak je uiteindelijk uitgeput, of erger… We willen de krachten kennen die je energie geven en waar je echt gelukkig van wordt. Dit worden bewuste keuzes en daar ga je verantwoordelijkheid voor nemen.

Ben je benieuwd naar jouw natuurlijke talenten en wat ik als loopbaancoach in Leiden voor je kan betekenen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek.

Wie is de loopbaancoach?Foto van Gerard Keg

Je moet wel iemand hebben die weet waar hij het over heeft en je de ACT® meting grondig kan uitleggen. Ik ben Gerard Keg en in mijn praktijk, Kegcoach, help ik iedereen uit de regio Leiden te ontdekken wat hun natuurlijke krachten zijn. Sinds 2016 ben ik geaccrediteerd om de ACT® meting uit te voeren, om als docent op te treden en als ACT® Team Coach te fungeren. Dat houdt in dat ik in staat ben om de uitkomsten van de meting toe te passen, jouw bewuste en onbewuste krachten te activeren en jou zo te voorzien van ACT® coaching waarmee ik je sneller en effectiever meer werkgeluk kan geven en jou in je kracht kan laten werken.

Zo leer je je waarde voor jezelf en anderen te ontdekken. Vooral je eigenwaarde krijgt een enorme boost. We kijken naar je huidige werk en we vragen ons af hoe dit bij jou past en of er wat kan veranderen om jou volledig te laten ontplooien. Of we gaan op zoek naar een functieprofiel waar je helemaal je passie in kwijt kan. Al tientallen ondernemers en particulieren  heb ik kunnen helpen om het beste uit zich zelf te halen, met een onderscheidende aanpak op basis van Human Being Management en het stellen van concrete doelen en acties. 

Hoe ziet loopbaancoaching er uit?

Allereerst krijg je van mij een vrijblijvend eerste gesprek. Ik ga naar je luisteren en ook uitleggen hoe de opbouw is van de sessies. En vooral gaan we ervaren of er een klik is. Daarna gaan we afspraken maken voor de volgende stappen. Allereerst ga je de ACT® meting online doen. Op basis van deze meting gaan we een plan van aanpak maken om jouw potentieel wakker te maken en bespreken we welke opties er voor jou open liggen. Opties waarbij je elke werkdruk aankan, immers je hebt de vaardigheden van nature in je. Het is moeiteloos!

Wil je kennis maken met mij als loopbaan coach in de regio Leiden? Wil jij je ook ontwikkelen tot de beste versie van jezelf? Weten wat jouw toegevoegde waarde is of welke kwaliteiten je op dit moment (nog) niet benut? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een gratis gesprek met mij als loopbaancoach in Leiden.

Scroll to Top