Is jouw functie nog steeds het beste wat je is overkomen? Kan je hiermee doorgaan of ben je op zoek naar iets wat beter bij jou past? Zou je willen weten wat jouw talenten zijn en hoe je dit kunt inzetten in je werk? In mijn praktijk doe ik veel loopbaanbegeleiding in Haarlem en ik kan jou ook helpen om jouw natuurlijke krachten te ontdekken en te ontwikkelen. Je zult merken wat dit een boost is voor je zelfvertrouwen en je omgeving zal zien dat je steeds meer jezelf bent. Je bent waardevol! Je wordt echt wie je bent.

Ben je benieuwd hoe dat werkt? Neem gewoon contact met me op en we maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kan je jouw natuurlijke krachten meten?

Ja nou! Met de zogenaamde ACT®meting gaan we jouw intuïtieve intelligentie verbinden met je ratio. Deze verbinding zorgt dat we jouw onbewuste kwaliteiten leren kennen maar we zien ook welk gedrag je vertoont als je aangeleerde krachten inzet. Deze aangeleerde krachten gaan onder druk vervormen en dit kan leiden tot stress. Wellicht merk je dat in je werk. Natuurlijke krachten of talenten daarentegen geven je juist energie en die willen we inzetten.  Daar wordt je gelukkig van en kom je in je flow.

Gerard Keg is loopbaan begeleider in HaarlemWie is Gerard Keg?

Als Personal en bedrijfscoach ben ik sinds 2014 actief. Ik heb Kegcoach opgericht en heb mijn kennis en ervaring opgedaan werkend als ondernemer bij een multinational. Deze ervaring zet ik nu in om particulieren en ondernemers te helpen bij loopbaanbegeleiding in Haarlem. Wat mij onderscheidt is dat ik werk op basis van Human Being Management (HBM) als verlengstuk van de ACT meting. Als je meer wilt weten over HBM, kijk op de pagina die ik daarover geschreven heb.

 Maar coaching is niets zonder een degelijke opleiding. Ik heb een 4-jarige coaching en counseling opleiding gevolgd aan het Europees Instituut. Later in 2016 heb ik in drie jaar tijd vier opleidingen gevolgd om de ACT® meting goed te kunnen toepassen. Ik haal heel veel energie uit het begeleiden van mensen en daar herken ik mijn natuurlijke krachten in. Het geeft me veel voldoening en veel energie!

Mijn werkwijze

De Circle of Change als structuur voor coaching bij kegcoachBij loopbaanbegeleiding is het belangrijk dat je weet wie je bent en waar je kracht ligt. We beginnen met een vrijblijvend intake gesprek zodat we kunnen voelen of er een klik is. Ik luister naar je en stel je vragen zodat duidelijk wordt waar je nu staat en wat je doel gaat worden. Als dit goed verloopt dan gaan we de ACT® meting inzetten. Die legt bloot waar jouw natuurlijke krachten en talenten liggen. Die gebruiken we voor jouw keuzes voor het vervolg van je loopbaan en voor je verdere leven.

Bij het coachen maak ik gebruik van de vier stappen van de Circle of Change methode:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van dat gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan.

Wil je ook kennismaken?

Kan je wel wat steun en richting gebruiken? Wil je met iemand praten over loopbaanbegeleiding in Haarlem? Of ben je al overtuigd? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek en ervaar het eens om over jezelf te praten met mij.

Scroll to Top