Je wordt moe van je werk of je haalt er geen voldoening (meer) uit. Je wilt misschien wel switchen van baan of een opleiding volgen om iets heel anders te gaan doen. Kortom: je wilt wat anders, maar je weet niet goed wat. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk dat je ontdekt wie je echt bent, wat je wilt en wat je kunt. En daar kan ik je bij helpen. Als business- en personal coach voorzie ik je graag van helder loopbaanadvies in Utrecht en omstreken.

Samen gaan we een traject in waarbij we gaan ontdekken wat je drijfveren, kwaliteiten en ambities zijn. Door de juiste vragen te stellen help ik je nieuwe dingen te leren over jezelf waardoor we kunnen achterhalen waar je talenten liggen, waar je energie van krijgt en waar je écht gelukkig van wordt. Zo krijg je de touwtjes van je carrièrepad weer stevig in handen en kun je gerichte keuzes maken.

Ook benieuwd wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op en maak een afspraak voor inspirerend loopbaanadvies in Utrecht en omstreken!

Wie ben ik?

Je wilt natuurlijk wel weten bij wie je aanklopt voor advies. Snap ik. Daarom stel ik me graag even voor: ik ben Gerard Keg, eigenaar van Kegcoach en ik voorzie je graag van loopbaanadvies in Utrecht en omliggende regio. Als personal- en bedrijfscoach hielp ik al tientallen ondernemers en particulieren het beste uit zichzelf te halen met een onderscheidende aanpak op basis van Human Being Management (HBM), het stellen van concrete doelen en actiegerichte sessies.

Gerard Keg is loopbaan begeleider in Haarlem

Werkwijze

Het helpt ook om te weten wie jij bent. Daarom plannen we eerst een intakegesprek waarbij we met elkaar kennismaken en we gaan ontdekken waar je staat en waar je naartoe wilt. Vervolgens legt een ACT®-meting bloot waar jouw natuurlijke krachten en talenten liggen. Talenten waar je je bewust van was, maar ook kwaliteiten die je nog niet van jezelf kende. Die kennis gebruiken we om daarna, in de sessies, naar jouw doelstelling te werken.

Ook loopbaanadvies in Utrecht of omstreken?

Wil jij ook meer richting geven aan je loopbaan, een stapje hogerop of een compleet andere kant op met je carrière? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek met mij en laat je voorzien van scherp loopbaanadvies in Utrecht en omliggende regio!

Scroll to Top