Is de werkdruk voor jou hoog? Weet je wat jouw echte natuurlijke krachten zijn? Wat je waardes zijn? Kan je goed je grenzen stellen? Dit zijn vragen die mijn cliënten mij stellen tijdens de Loopbaan coaching in Amstelveen. Hele terechte vragen waar we aan gaan werken. Het resultaat dat ik zie is dat mensen leren op zich zelf te varen, eigen beslissingen nemen en niet afhankelijk zijn van grillen of gedrag van anderen. Ze worden wie ze echt zijn en daar zijn ze trots op. Dat gun ik iedereen.  Wat zou het niet heerlijk zijn als je werk ervaart alsof je continue in een flow zit. Je hebt plezier en je hebt passie voor wat je doet. Het is daarom belangrijk dat je je eigen natuurlijke krachten ontdekt en daar ga ik je bij helpen. In het loopbaantraject geef ik je inzicht in jouw bewuste EN onbewuste  krachten die in jou liggen te sluimeren.

ACT® coaching in actie!

Het traject starten we met een korte online meting. Met deze meting, de ACT® meting, ontdekken we jouw (onbewuste) drijfveren, kwaliteiten en ambities maar zien we ook je aangeleerde competenties waar je onder druk uitgeput van raakt. We zoeken naar die krachten in jou die je energie geven en waar je echt gelukkig van wordt. Zo krijg je de regie over je jezelf en kan je bewuste keuzes gaan maken en daar de verantwoordelijkheid voor nemen.

Ben je ook benieuwd naar jouw onbewuste krachten en hoe ik jou in mijn loopbaan coaching in Amstelveen begeleid? Neem contact met me op voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek.

Wie is Gerard Keg?Gerard Keg-Loopbaancoach in Amstelveen

Dit is een hele zinnige vraag. Je moet gewoon weten aan wie je je vertrouwen geeft. In mijn praktijk, Kegcoach, help ik iedereen uit de regio Amstelveen te ontdekken wat hun natuurlijke krachten zijn. Dat gaat jou helpen om een goed beeld te krijgen waar jij gelukkig van wordt. We kijken naar je huidige werk en kijken hoe dit past in jouw krachten profiel of wat er kan veranderen. Of we gaan op zoek naar een functieprofiel waar je helemaal je passie in kwijt kan. Al tientallen en particulieren en ondernemers  heb ik kunnen helpen om het beste uit zichzelf te halen, met een onderscheidende aanpak op basis van het inzicht wat we krijgen in jouw bewuste en onbewuste krachten.

Eerst een vrijblijvend gesprek

We gaan elkaar leren kennen in een gratis eerste gesprek. Als jij en ik het gevoel hebben dat er chemie is gaan we afspraken maken voor de volgende stappen. Het is goed te weten dat ik geaccrediteerd ben voor het afnemen en het uitleggen van de ACT® meting. Daar heb ik geen gras over laten groeien en diverse verdiepingscursussen gedaan. Dat heeft mij veel kennis en inzicht gegeven in het interpreteren van jouw meting. Op basis van de (online) meting gaan we een plan van aanpak maken om aan jouw doelstellingen te werken en je bewust te maken wat er allemaal onbewust in je sluimert. Als we jouw krachten weten te ontketenen kan je elke werkdruk aan, immers je hebt de vaardigheden van nature in je. Het is moeiteloos!

Wil je ook loopbaan coaching in Amstelveen?

Is het voor jou nu tijd om de beste versie van jezelf te ontdekken? Een gefundeerde beslissing te nemen voor je verdere carrière? Plan meteen een afspraak voor een gratis gesprek als eerste kennismaking met loopbaan coaching in Amstelveen.

Scroll to Top