Mensen staan steeds vaker stil bij de zin van het leven. Het is ook goed om af en toe stil te staan bij de kwaliteit en de vormgeving jouw eigen leven. Bij de balans tussen werk en privé en bij hetgeen waar je gelukkig van wordt. Het houdt je scherp. Maar soms ben je het overzicht even kwijt of heb je het idee dat er iets mist. In die gevallen kan ik je, als life coach in Amersfoort, weer verder helpen.

We maken stappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We gaan na wat je wil en wat je er aan kunt gaan doen om je doelen te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat je wordt wie je echt bent, zodat je in staat bent volledig in je kracht te leven. Zowel op kantoor als thuis. Verbinding maken met de wereld om je heen. Daar draait het om.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik als life coach in Amersfoort voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis intake gesprek en ervaar het zelf.

Coaching door wie?

Ik ben Gerard Keg, business- en personal coach. In de ruim 40 jaar in het (internationale) bedrijfsleven heb ik ontdekt dat het mij plezier geeft om te zien hoe anderen opbloeien en zich op persoonlijk vlak ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Zo ben ik als vanzelf in het coachingsvak gerold en werk ik inmiddels als business, personal en life coach in Amersfoort en omstreken, waar ik tientallen mensen heb mogen helpen om hun krachten te ontdekken en die optimaal te benutten.

Gerard Keg is loopbaan begeleider in Haarlem

ACT & Circle of change

Life coaching begint bij mij met een ACT®-meting waarmee we jouw bewuste én onbewuste kwaliteiten inzichtelijk maken en bekijken wanneer je in je kracht werkt – en wanneer niet. Dat zorgt ervoor dat we aangepast gedrag kunnen gaan vermijden, energie en motivatie optimaal kunt behouden en je gelukkiger wordt in wat je doet. In de sessies daarna stimuleren we persoonlijke ontwikkeling op basis van de zogeheten circle of change:

  • Zelfreflectie
  • Bewustwording
  • Beslisruimte
  • Verantwoordelijkheid

Plan een gesprek met mij als life coach in Amersfoort

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd en heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust even contact met me op en ik vertel je graag meer over hoe ik je als life coach in Amersfoort verder kan helpen. Direct aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen? Plan dan meteen een gratis intakegesprek!

Scroll to Top