Kegcoach -bedrijfs- en personal coach

Kegcoach- de bedrijfs- en personal coach

Kegcoach  richt zich op particulieren en MKB-ondernemers. Als we samen gaan werken dan stellen we vooraf doelen vast en we werken met acties die na elke sessie uitgevoerd gaan worden.  Als bedrijfs- en personal coach willen wij je stimuleren om naar jezelf te kijken.  Samen maken we jouw groei mee, tot diegene die je van nature bent, in al je kracht.

De vragen die ik je wil stellen zijn belangrijk voor jouw ontwikkeling:

  • Wat wil je? Luister naar jezelf en kom met een lijst van verlangens
  • Wie wil het? Dit is onze echte taak en echte strijd: onze eigen verwachtingen van onszelf te begrijpen in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen
  • Wat ga je er aan doen? Geloof in positief denken is belangrijk, maar verandering vraagt ook positieve actie. (Positieve) dingen die we vaker doen, daar worden we beter in.
  • Wanneer? Als we ons willen ontwikkelen in plaats van in een kringetje te blijven draaien, dan is het tijd om in actie te komen en wel NU! En je ontwikkelt jezelf tijdens je hele leven.

Gerard Keg van Kegcoach- de bedrijfs- en personal coach

Visie

Alles draait om mensen, in je privéleven en in het bedrijf. Kegcoach wil herkend worden als een organisatie die bijdraagt aan het geluk van mensen. Die de aangeboren en vaak onbewuste krachten ten volle benutten.  Bij MKB bedrijven bevorderen wij toekomstbestendige bedrijfsvoering. Dit doen we door het stimuleren van mensgericht en inspirerend leiderschap op alle niveaus in een organisatie. 

Missie

Onze missie voor MKB bedrijven is het ontwikkelen van efficiënte, duurzame en winstgevende organisaties. Een plek waar iedereen in zijn kracht werkt en zich gelukkig voelt. Alle medewerkers op alle niveaus laten we hun natuurlijke talenten, hun passie en hun potentieel ontdekken. Deze zetten ze in voor het bedrijf. Zo ontwikkelen we een cultuur waar mensen zich gewaardeerd en gelukkig voelen. 

Onze missie voor particulieren is jullie kennis te laten maken met jullie verborgen en onbewuste krachten. Hier haal je veel energie. We laten je ook kennismaken met je  valkuilen of schaduwkrachten. Je zult je er van bewust moeten zijn als ze zich aandienen! Zo wordt je iemand van enorme waarde. Voor jezelf en voor anderen die de kracht in jou herkennen. 

Kernwaardes van Kegcoach

  • Verantwoordelijkheid
  • Respect voor alles wat leeft
  • Integriteit
  • Passie
  • Authenticiteit
  • Verbindingen zoeken

De ACT® meting is het begin

De ACT® meting geeft ons inzicht in jouw krachten, jouw valkuilen en de invloed die het verleden op jouw heeft gehad. Behalve een schat aan informatie, geeft de ACT® meting ook tijdwinst. Na de meting krijg je een zuiver beeld van jezelf. Lees meer hierover op deze pagina.

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures open staan.
 
Scroll to Top