Je zit al jaren in een functie maar het is niet echt wat je tot je pensioen wil doen. Je wilt iets waar je echt gelukkig van wordt. Maar wat is dat dan? Waar kom je helemaal tot je recht en waar krijg je energie van? Wat zou het heerlijk zijn als je met plezier zinvol je werk kan doen. Het is nu tijd om te kijken hoe je kunt gaan leven zoals het voor jou bedoeld is. Het is daarom belangrijk te ontdekken wat jou natuurlijke krachten zijn en ik ga jou daarbij helpen als Jobcoach in Leiden. Ik ga met jou een traject in waarbij ik jouw innerlijke natuurlijke krachten bloot leg en samen gaan we kijken hoe we deze gaan inzetten. je krijgt hierdoor een enorme boost in je zelfvertrouwen en je bent bovendien waardevol voor je omgeving!
Ben je benieuwd wat dit allemaal voor je kan betekenen? Neem contact met me op voor een gratis en inspirerend kennismakingsgesprek.

Kan je onbewuste Krachten meten?

Jazeker! Dit traject starten we met de ACT® meting (Analytical Competence Tool), een korte online meting die jouw rationele en intuïtieve antwoorden met elkaar verbindt. Door deze meting ontdekken we jouw onbewuste drijfveren, kwaliteiten en ambities maar leren we ook je aangeleerde competenties kennen, competenties die je ook kunnen uitputten. Misschien gebruik je nu wel deze aangeleerde competenties. Ik ga jou laten kennis maken met je natuurlijke krachten waar je energie van krijgt en gelukkig van wordt. Zo krijg je weer de regie over je leven en kan je een functie gaan zoeken die bij je past. Daar ga ik je als Jobcoach in Leiden mee helpen.

Wie is Gerard Keg?

Gerard Keg als Jobcoach in LeidenAls Personal en bedrijfscoach ben ik sinds 2014 actief. Ik heb Kegcoach opgericht en heb mijn jarenlange kennis en ervaring opgedaan in een multinational, ervaring die ik nu inzet om particulieren en ondernemers te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dit geeft mij immens veel plezier. Je zou kunnen zeggen dat ik hier mijn natuurlijke krachten volop inzet. Wat mijn krachten zijn? Dat is onder andere Inlevend, Doelgericht, Leidend, Initiatiefrijk, Oordeelvaardig en Analytisch.  Maar coaching is niets zonder een degelijke opleiding, Ik heb een 4 jarige coaching en counseling opleiding gevolgd aan het Europees Instituut. Later in 2016 heb ik in drie jaar tijd vier opleidingen gevolgd om de ACT® meting goed te kunnen toepassen. Een jaar lang heb ik zelfs de docentenopleiding gevolgd. Wat mij onderscheidt is dat ik werk op basis van Human Being Management (HBM) als verlengstuk van de ACT meting. Als je meer wilt weten over HBM, kijk op de pagina die ik daarover geschreven heb.

Mijn werkwijze?

Bij het bepalen van een goede loopbaancarrière is het belangrijk dat je weet wie je bent en waar je kracht ligt. Allereerst krijg je een vrijblijvend intake gesprek. Hierin luister ik en stel je vragen zodat duidelijk wordt waar je staat en wat je doel gaat worden. Je neemt een beslissing om door te gaan (of niet) en dan zetten we de ACT® meting in. Die legt bloot waar jouw natuurlijke krachten en talenten liggen. Die informatie gaan we gebruiken om jouw doelstellingen te realiseren en tot een goede keuze te komen voor je toekomst.

Wil je ook kennismaken?

Pak je de uitdaging aan om het beste uit jezelf te halen en meer richting te geven aan je loopbaan? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek en ervaar het eens om over jezelf te praten met mij als Jobcoach in Leiden.

Scroll to Top