Je haalt weinig energie uit je werk en ook geen voldoening. Je zou best kunnen switchten of een opleiding willen volgen maar je wilt wel weten in welke richting. Om de goede keuze te maken moet je meer jezelf leren kennen: wat zijn jou krachten en talenten? Waar krijg je echt energie van? Van welke taken loop je helemaal leeg, ondanks dat anderen zeggen dat je er goed in bent? Het is daarom belangrijk dat je ontdekt wie je bent en waar je gelukkig van wordt. Ik kan je daarbij helpen. Als Jobcoach in Amersfoort en omstreken voorzie ik jou van een duidelijk beeld wat jou krachten zijn, van een helder inzicht in jezelf en een loopbaan advies dat bij jou past.

We gaan samen een traject in waarbij we ontdekken wat jouw ambities, drijfveren en kwaliteiten zijn. Door een psychometrisch instrument, de ACT® meting en door jou de juiste vragen te stellen help ik je nieuwe aspecten van jezelf te leren kennen. Zo achterhalen we waar je talenten liggen, waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. Je krijgt weer controle op je leven en over je carrière pad en je kunt de juiste keuzes maken.

Ben je benieuwd wat ik als Jobcoach voor jou kan betekenen? Neem gewoon contact met me op. Een kennismakingsgesprek kost je niets, alleen tijd en het kan het begin zijn van een inspirerend advies voor je verdere leven.

Gerard Keg-Jobcoach in AmersfoortWie ben ik?

Uiteraard wil je weten bij wie je terecht komt. Een voorwaarde voor goede coaching is dat je je gelijkwaardig voelt en dat we elkaar vertrouwen. Ik ben Gerard Keg, eigenaar van Kegcoach help ik graag  mensen als Jobcoach in Amersfoort en de regio er omheen. Als personal en bedrijfscoach hielp ik meermalen ondernemers en particulieren om het beste uit zichzelf te halen. Mijn onderscheid is dat ik werk op basis van Human Being Management en het stellen concrete doelen en actiegerichte sessies. Je maakt daardoor sneller stappen.

Mijn werkwijze?

Het is belangrijk dat je weet wie je bent. Daarom beginnen we met een intake gesprek waarin al veel duidelijk wordt waar je staat en wat je doel gaat worden. Daarna legt een ACT® meting (Analytical Competence Tool) bloot waar jouw natuurlijke krachten en talenten liggen. Niet alleen die talenten waar je je bewust van bent maar ook die talenten die onbekend voor je zijn. Dat gaan we gebruiken in de sessies om jouw doelstellingen te realiseren.

Wil je ook kennismaken met een Jobcoach in Amersfoort?

Heb je het plan om het heft in eigen hand te nemen en meer richting te geven aan je loopbaan? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en ervaar het eens om over jezelf te praten met mij.

Scroll to Top