Deze pagina gaat over jou 

… om je een hart onder de riem te steken. 
In deze tijd van minder sociale contacten worden mensen op zich zelf teruggeworpen en soms word je gevangen door gedachtes die je het gevoel geven dat je vast zit. Dat je niet meer weet waar dit naar toe gaat en je afvraagt wat je wilt met je verdere leven. Daar wil ik het met je over hebben! 
Ik ben een personal coach en ik richt me op het ontdekken van jouw natuurlijke kwaliteiten. Dat zijn die kwaliteiten die je energie geven en die je helpen tegen Coronastress.

Waarom het onderscheid natuurlijke kwaliteiten?

Doordat je je natuurlijke kwaliteiten leert kennen ga je meer in je kracht staan. Natuurlijke kwaliteiten zijn aangeboren kwaliteiten. Als je deze kwaliteiten inzet kom je in een flow en merk je dat het je veel energie geeft. Onder andere daardoor groeit je eigenwaarde en zelfvertrouwen en kan je keuzes maken die beter bij je passen.
Daar tegenover staan de aangeleerde competenties. Ik geef je inzicht in deze competenties en onderscheid ze van je natuurlijke kwaliteiten. Je bent ergens best goed in, maar als je onder druk komt te staan word je er doodmoe van. Dit kan leiden tot onnodige stress en eventueel burn-out.
Je leert deze valkuilen kennen en je leert er mee om te gaan.
Zo leer je in stressvolle situaties betere keuzes te maken over wat belangrijk is en waar je wat mee kunt en wilt doen. Verander wat je kunt en accepteer wat je niet kunt veranderen.
Het optimaal inzetten van jouw natuurlijke kwaliteiten is je levensdoel, omdat je voor jezelf en anderen heel waardevol wordt: je bent gelukkig met wie je bent en wat je doet waardoor je elke situatie beter aan kan en zelfs ervan kan gaan genieten!

Je bewuste en je onbewuste kwaliteitenDe verhouding tussen het bewuste en onbewuste wordt goed weergeven door de ijsberg. Er ligt veel onbewust materiaal onder de zeespiegel.

Hiernaast zie je een ijsberg en dat geeft de verhouding goed weer tussen je bewuste en onbewuste. De reden dat je je niet bewust bent van al je krachten is dat ze diep weggestopt zijn in je onbewuste, het deel dat onder de zeespiegel ligt. Je verdringt ervaringen uit het verleden die bedreigend waren maar daar zitten parels tussen die meegezogen zijn. Deze parels zijn jouw onbewuste krachten. Die gaan we zoeken, vinden en ontwikkelen.

Mijn aanbod aan joueen uitgebreid rapport krijg je bij de ACT meting

Het traject begint met de online ACT® meting, die jouw onbewuste natuurlijke kwaliteiten en aangeleerde competenties zichtbaar maakt.  De meting is uniek want het maakt gebruik van beelden waarop jouw onbewuste positief of negatief reageert. Het resultaat van deze meting is de blauwdruk van jezelf.

Mijn aanbod aan jou is de ACT® meting, inclusief een uitgebreid rapport en 3 vervolg sessies.  
Er zijn al meer dan 70 cliënten geweest die met mij dit traject succesvol hebben doorlopen. 

De Tarieven

Ik wil het aanbod voor iedereen bereikbaar maken en heb daarvoor deze tijdelijke (Corona) tarieven:

  • De ACT® meting + Rapport + 3 sessies: €500,-
  • De ACT® meting + Rapport + 1 uitleg sessie: €275,-
  • De ACT® meting + Rapport: €190,-

De tarieven zijn excl. BTW en geldig zolang de Corona periode duurt.

Maak een vrijblijvende afspraak via de knop hieronder of email me en kom tot nieuwe stappen in je leven. 

Scroll to Top