Wat heeft een coaching traject voor waarde voor jou? Is het een proces dat je ook alleen kan doorlopen? Kan je de uitdagingen alleen af? Het antwoord is, probeer het uit. Je krijgt sowieso van mij een gratis sessie om te ervaren wat het is. Dan weet je of coaching in Amstelveen jou verder gaat helpen om gelukkiger te worden. Vooral om jezelf te zien, met alle waardes die je in je hebt is al een enorme schat dat wacht om ontdekt te worden. Dit vraagt van je om open te staan voor de wereld om je heen en open te staan voor je eigen bewuste en onbewuste krachten. Personal coaching is een pad die we samen gaan bewandelen en het resultaat is wijsheid. Door wijsheid ga je echt leven. Je wordt authentiek en waardevol voor je omgeving! Als coach ga ik jou helpen met jouw ontwikkeling tot degene die je echt bent: een waardevol en krachtig mens. 

Nieuwsgierig geworden hoe ik jou ga ondersteunen als coach in Amstelveen? Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wie is de coach?Gerard Keg is coach in Amstelveen

Ik ben Gerard Keg, business- en personal coach. In ruim 40 jaar in het (internationale) bedrijfsleven heb ik ontdekt dat het mij plezier geeft om te zien hoe anderen opbloeien en zich op persoonlijk vlak ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Ik heb ervaren dat als ik je al mijn aandacht geef je gaat groeien. Zo ben ik na een vierjarige studie coaching en counseling mensen gaan ondersteunen en ze richting mee te geven voor hun verdere leven. Ik werk inmiddels sinds 2014 als business, personal en life coach in Amstelveen en omstreken, waar ik tientallen mensen heb mogen helpen om hun krachten te ontdekken en die optimaal te benutten. Hoe gaan we beginnen? Allereerst met een gratis kennismakingsgesprek en daarna gaan we je bewust maken van jouw natuurlijke krachten, maar ook je valkuilen, door middel van de ACT® meting.

ACT® coaching met de Circle of Change

De Circle of ChangeMet de ACT® meting ontdek je waar jij energie van krijgt: je natuurlijke krachten. Maar de meting  geeft jou ook aanwijzingen van welke competenties je op den duur doodmoe wordt: de aangeleerde krachten. Je kunt het wel maar het hoort niet bij je. Zodra we ons bewust worden van deze verschillende krachten gaan we aan de slag om jouw natuurlijke krachten zo veel mogelijk in te zetten en maken we je bewust wanneer je aangeleerde krachten in zet. Je zult merken dat je batterij  oplaadt wat je intens gelukkig maakt en waardevol wordt voor je omgeving en voor jezelf. Je bloeit op en je wordt wie je bent! Met de methodiek van de zogeheten ‘Circle of Change’ zorg ik dat je duurzaam de ontwikkeling door gaat maken. Die ontwikkeling bestaat uit 4 stadia:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van dat gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan

Plan jouw coaching in Amstelveen

Nieuwsgierig geworden maar nog niet overtuigd en heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust even contact met me op en ik vertel je graag meer over hoe mijn coaching in Amstelveen je verder kan helpen.
Direct aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen? Plan dan meteen een gratis intakegesprek!

Scroll to Top