Weet je wat een coach waardevol maakt? Hij is er helemaal voor jou en gaat jou helpen om de dingen waar je mee zit te ontwarren. Maar vooral gaat hij jouw eigenwaarde en waardes voor anderen zichtbaar maken. Vraag je je wel eens af waarvoor jij hier bent en welke waarde je toevoegt aan mensen en organisaties om je heen? Daar ga je achter komen en daar help ik je bij. Het is goed om af en toe stil te staan om daarna met bezieling weer verder te gaan! Wat ik je wil geven is kwaliteit van leven en een goede balans tussen werk en privé. Dat gaat je gelukkig maken, vooral om dat je weer weet wat je pad is. Als je het overzicht kwijt bent kan ik, als coach in Hoofddorp je weer verder helpen.

We zetten stappen op weg naar persoonlijke ontwikkeling. We gaan jouw talenten en krachten ontwikkelen die je in je hebt maar nog niet hebt ervaren. Samen zorgen we ervoor dat je wordt wie je echt bent, in al je kracht. Zowel in je persoonlijk leven als tijdens je werk.  Je maakt verbinding met de wereld om je heen. Je laat je zien als krachtig en waardevol mens. 
Nieuwsgierig geworden naar hoe ik jou als coach in Hoofddorp ga ondersteunen? Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis intake gesprek en ervaar het zelf.

Coaching door wie?Gerard Keg Close up

Ik ben Gerard Keg, business- en personal coach. In de ruim 40 jaar in het (internationale) bedrijfsleven heb ik ontdekt dat het mij plezier geeft om te zien hoe anderen opbloeien en zich op persoonlijk vlak ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Ik heb ervaren dat als ik je al mijn aandacht geef, je gaat groeien. Zo ben ik na een vierjarige studie coaching en counseling mensen gaan ondersteunen en ze richting mee te geven voor hun verdere leven. Ik werk inmiddels sinds 2014 als business, personal en life coach in Hoofddorp en omstreken, waar ik tientallen mensen heb mogen helpen om hun krachten te ontdekken en die optimaal te benutten.

ACT® coaching & Circle of changeCircle of Change, de ACT coaching methode

Coaching begint bij mij met een ACT®-meting waarmee we jouw bewuste én onbewuste kwaliteiten inzichtelijk maken en we gaan ervaren wanneer je in je kracht werkt – en wanneer niet. Dat zorgt ervoor dat we bewust zijn waar je gelukkig van wordt en wat je op den duur energie gaat kosten. Dit laatste gebeurt als je aangepast gedrag gaat vertonen. We zorgen ervoor dat je je energie en motivatie optimaal kunt behouden en je gelukkiger wordt in wat je doet door natuurlijk gedrag. In de sessies daarna stimuleren we persoonlijke ontwikkeling op basis van de zogeheten circle of change:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van dat gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor gedrag dat past bij jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan

Plan een gesprek met mij als coach in Hoofddorp

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd en heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust even contact met me op en ik vertel je graag meer over hoe ik je als coach in Hoofddorp verder kan helpen. Direct aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen? Plan dan meteen een gratis kennismakingsgesprek!

Scroll to Top