Heb je wel eens het gevoel dat je uit balans bent? Dat je vreselijk in je hoofd zit en daardoor niet ontspannen en onbevangen de wereld en jouw situatie kan bekijken? Haal je wel alles uit jezelf wat  in je zit? Een coach kan je hierbij ondersteunen.  hij is soms een reddingsboei maar vaker een spiegel. Een spiegel die helemaal schoon is en jou helpt hoe je zonder oordelen naar jezelf kijkt. Heb je de behoefte om eens te sparren met iemand die zich focust op jouw waardes? Die samen met jou je krachten, bewust of onbewust, gaat ontwikkelen om zo te worden wie je echt bent? Ik wil dat jij je eigenwaarde leert kennen en gebruiken waarmee je ook anderen kunt helpen. Dit betekent een goede balans tussen werk en privé. De balans gaat je gelukkig maken, vooral om dat je weer weet wat je bestemming is. Ik kan je, als coach in Amstelveen daarmee verder helpen.

We zetten stappen op weg naar jouw persoonlijke ontwikkeling. We gaan jouw talenten en krachten ontdekken en ontwikkelen die je in je hebt. Samen zorgen we ervoor dat je wordt wie je echt bent, in al je kracht. Zowel in je persoonlijk leven als tijdens je werk.  Je maakt verbinding met de wereld om je heen. Je laat je zien als krachtig en waardevol mens.

Nieuwsgierig geworden naar hoe ik jou als coach in Amstelveen ga ondersteunen? Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis intake gesprek en ervaar het zelf.

Wie is Gerard Keg?Gerard Keg op de Parade Amsterdam

Ik ben business- en personal coach. Ik ben gestart met Kegcoach na ruim 40 jaar in het (internationale) bedrijfsleven te hebben gewerkt. Daar heb ik mijn bestemming gevonden. Ik  heb ontdekt dat het mij veel plezier en energie geeft om te zien hoe anderen opbloeien en zich op persoonlijk vlak ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Ik heb ervaren dat als ik je al mijn aandacht geef, je gaat groeien. Zo ben ik na een vierjarige studie coaching en counseling mensen gaan ondersteunen en ze daarmee hun richting laat ontdekken voor hun verdere leven. Ik werk inmiddels sinds 2014 als business, personal en life coach in Amstelveen en omstreken, waar ik tientallen mensen heb mogen helpen om hun krachten te ontdekken en die optimaal te benutten.

ACT® coaching & Circle of change

Coaching begint bij mij met een ACT®-meting waarmee we jouw bewuste én onbewuste kwaliteiten inzichtelijk maken en je gaat ervaren wanneer je in je kracht werkt en wanneer niet. Dat zorgt ervoor dat we ontdekken waar je gelukkig van wordt en wat je energie kost. Dit laatste gebeurt als je aangepast gedrag gaat vertonen, iets wat niet bij je past maar waar je wel ‘handig’ in bent. We zorgen ervoor dat je je energie en motivatie optimaal kunt behouden en je gelukkiger wordt in wat je doet. In de sessies daarna stimuleren we persoonlijke ontwikkeling op basis van de zogeheten circle of change:

  1. Zelfreflectie op gedrag
  2. Bewustwording van dat gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet
  3. Beslisruimte om te kiezen voor jouw natuurlijke krachten
  4. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw (nieuwe) gedrag en de consequenties daarvan

Plan een gesprek met mij als coach in Amstelveen

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd en heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust even contact met me op en ik vertel je graag meer over hoe ik je als coach in Amstelveen verder kan helpen. Direct aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen? Plan dan meteen een gratis kennismakingsgesprek!

Scroll to Top