Ondernemer zijn kan soms heel eenzaam zijn. Dat kan leiden tot stress en vermoeidheid of richtingloosheid. Je bent bezig met de waan de dag in plaats van te bouwen aan je bedrijf. Je hebt dan behoefte om met iemand te sparren om je doelen weer scherp te krijgen en een pad te ontwikkelen hoe daar te komen. Die coach kan ik zijn. Via business coaching in Utrecht en omstreken help ik ondernemers weer vooruit.

Wat ik meebreng is zo’n 40 jaar kennis en ervaring, werkend voor een Multinational waar ik als ondernemer en als coach/opleider aan de slag was. Die ervaring staat jou ter beschikking. Of je nu meer omzet en winst nodig hebt of meer tijd voor jezelf zonder dat de onderneming daaronder lijdt. Mijn doel is samen met jou het bedrijf te ontwikkelen dat in principe kan werken zonder jou. Jij staat aan het roer en bent niet meer druk in de machinekamer. Als je meer succes en geluk wil dan ben ik er voor jou met business coaching in Utrecht.

Neem vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken. Wel zo prettig.

Gerard Keg-Coaching in UtrechtWie is Kegcoach?

Met een-op-een coaching voor grote en kleine ondernemers, persoonlijke begeleiding en diverse trainingen op het gebied van teamontwikkeling en klantgericht verkopen is Kegcoach een complete bedrijfscoaching- en adviesorganisatie opgezet door Gerard Keg. Met business coaching in Utrecht en omstreken heb ik al tientallen ondernemers en bedrijven geholpen om de inspiratie en het plezier terug te vinden in het ondernemerschap. Met een duurzame groei of meer vrije tijd tot gevolg.

Werkwijze

We starten met een anderhalf uur durende strategiesessie dat op zich al veel duidelijk geeft. We gaan in de helikopter en bekijken het bedrijf van verschillende kanten. We gaan met elkaar kennismaken en bekijken je huidige situatie en vooral waar je ruwweg naar toe wilt. Wat zijn je ambities en wat is je exit strategie? Wat wil je achterlaten als je er mee ophoudt? En we moeten kijken of we een klik hebben. Het vertrouwen in elkaar betekent alles om een goed resultaat neer te zetten. Daarna gaan we aan de slag in sessies van een uur waarbij we heel actiegericht gaan toewerken naar een eindresultaat waar je echt wat aan hebt.

Plan een gesprek met mij voor business coaching in Utrecht

Benieuwd wat mijn business coaching  in Utrecht jou gaat brengen? Neem rustig even contact op of meld je direct aan voor de gratis kennismakings- en strategiesessie. Je kunt daarna zelf besluiten of je het coachingstraject in wilt gaan.

Scroll to Top