Ondernemen biedt veel voordelen, maar gaat niet altijd van een leien dakje. De omzet kan bijvoorbeeld stageren, je maakt niet genoeg winst of je weet niet hoe je moet groeien of uitbreiden. Dan levert ondernemen stress en vermoeidheid op en dat is niet waarom je ooit een bedrijf bent gestart. Het kan dan helpen om met iemand te praten. Om nieuwe inzichten te krijgen. Als business coach in Haarlem en omstreken bied ik ondernemers een luisterend oor en help ik ze de juiste weg in te slaan.

Met meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring in het (internationale) bedrijfsleven help ik je graag aan meer omzet, meer winst of meer vrije tijd. Of alledrie tegelijkertijd. We verstevigen het fundament van je bedrijf terwijl we ook stappen maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Samen klaren we de klus. Samen zorgen we ervoor dat jij het plezier in ondernemen terugvindt. Samen boeken we succes.

Ook benieuwd naar wat ik als business coach in Haarlem voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik vertel je er graag meer over.

Wie ben ik?

Ik ben Gerard Keg, eigenaar van Kegcoach. Ik verzorg een-op-een coaching voor zowel startende ondernemers als het MKB als diverse trainingen op het gebied van teamontwikkeling en klantgericht verkopen, waarbij ik op zoek ga naar de natuurlijke kwaliteiten van de mensen met wie ik werk. Zodat ze volledig in hun kracht kunnen werken. Dat geeft mij energie. Op die manier heb ik als business coach in Haarlem tientallen ondernemers geholpen om te groeien. Met hun bedrijf, maar ook zeker als mens.

Gerard Keg is loopbaan begeleider in Haarlem

Zo werk ik

Ik volg een gestructureerde werkwijze. Dat houdt in dat we eerst een (gratis) kennismakings- en strategiesessie plannen waarin we ontdekken waar je nu staat, maar vooral aandacht hebben voor waar je straks wilt zijn. Je beslist daarna of je een traject in wilt gaan waarbij we concrete doelen opstellen. De volgende sessies zijn erop gericht om die doelen te bereiken. Een actiegerichte methode die resultaat en succes oplevert. Dat durf ik je wel te garanderen.

Plan een gesprek met mij als business coach in Haarlem

Nieuwsgierig geworden naar wat ik als business coach in Haarlem en omstreken voor jou als ondernemer kan betekenen? Neem gerust even contact op voor meer informatie of meld je direct aan voor de gratis strategiesessie en we kijken direct of er een klik is. Wel zo prettig, nietwaar?

Scroll to Top