Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Zeker als er zware beslissingen genomen moeten worden kan het eenzaam zijn. Om de beslissing uit te stellen schiet je in de waan van de dag want dat vergt geen creativiteit. Alleen het brengt je niet verder. Die steen, die beslissing ligt je zwaar op de maag en als je verder wilt dan zal je op een zeker moment de uitdaging aan moeten gaan. Maar dat hoef je niet alleen te doen. Als Bedrijfscoach in Amsterdam sta ik je bij, niet omdat ik de antwoorden heb maar wel de vragen! En ik heb een luisterend oor. Samen komen we er uit.

Ik heb weliswaar meer dan 35 jaar ervaring en kennis opgedaan als ondernemer in een multinational maar ik verbaas me elke keer weer welke onverwachte, nieuwe ontknopingen er op mijn pad komen.  Ik heb nog niet alles gezien. Maar ik heb wel de mogelijkheid om van een afstand te kijken en jij zit er midden in. Je overzicht is beperkt. Ik ga je helpen om de oplossing vorm te geven en te zorgen dat je groeit in omzet, winst, vrije tijd of alle drie tegelijk. We gaan ook stappen nemen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling want als jij groeit, groeit het bedrijf met je mee. We zorgen ervoor dat jij weer plezier krijgt in het ondernemen, op jouw manier.

Wil je meer weten hoe ik als Bedrijfscoach in Amsterdam werk en hoe ik je kan helpen? Neem vrijblijvend contact op en ik vertel je meer.

Wie is Gerard Keg?

Gerard Keg is bedrijfscoach in AmsterdamIn 2014 heb ik Kegcoach opgericht en heb sindsdien tientallen MKB ondernemers op weg geholpen als doelen, inspiratie of drijfveren minder helder zijn. Zowel voor startende ondernemers als bedrijven met 250 medewerkers. Ik help je ook je medewerkers te ontwikkelen door trainingen op het gebied van verkoop, management van grote klanten en klantgerichtheid. Daarnaast analyseer ik de natuurlijke talenten van medewerkers  door middel van de zogenaamde ACT® meting. Zo zet je iedereen in op de juiste plek waar hij het beste en dus het gelukkigste is. Zo ben ik als bedrijfscoach in Amsterdam continu bezig om van bedrijven plekken te maken waar het heerlijk werken is, met oog voor de menselijke maat in een competitieve wereld.

De structuur van de 7 stappenDe structuur van de 7 stappen om een bedfrijf duurzaam op te bouwen

Ik volg een 7 stappenplan. Daarmee zorg ik dat we geen aspect van het bedrijf onberoerd laten. Belangrijk ook is het vertrouwen. Om dit te ervaren beginnen we altijd met een gratis intake- of kennismakingsgesprek waarin we jouw doelen en ambities bespreken. Dit gesprek is al een strategiesessie op zich. Je leert afstand te nemen van je dagelijkse werk en naar je bedrijf te kijken als een ruwe steen. Is er een klik? Dan maken we daarna afspraken voor vervolg sessies van een uur met gerichte acties aan het einde waardoor we stappen vooruit maken. Naar een eindresultaat waar je blij van wordt.

Plan een gesprek met mij als Bedrijfscoach in Amsterdam

Benieuwd naar hoe ik dingen aanpak als Bedrijfscoach in Amsterdam? Neem gerust contact op of meld je direct aan voor de gratis strategiesessie. Je kunt daarna besluiten of je door wilt gaan met coaching sessies.

Scroll to Top