ACT coaching, coaching op basis van de Analytical Competence Tool en niet te verwarren met Acceptance and Commitment Therapy, laat je je eigen potentieel ontdekken. Met een meting maken we inzichtelijk waar jouw natuurlijke kwaliteiten liggen. Of die van de leden van je team. We ontdekken wanneer je in je kracht staat en het werken geen moeite kost, maar vooral ook wanneer je aangepast gedrag vertoont dat juist wél veel energie vergt.

ACT coaching begint met een ACT®-meting om bewuste én onbewuste kwaliteiten te achterhalen. Handig om te weten, want door die krachten te benutten kun je effectiever werken. Je wordt gelukkiger in wat je doet en je krijgt weer energie van het werk in plaats van dat het energie kost. Zo kun je het volledige potentieel benutten. Van jezelf of van je medewerkers.

Wil je ook weten wat jouw bewuste en onbewuste krachten zijn en hoe je die het best kunt benutten? Neem vrijblijvend contact met mij op en laat je inspireren.

Hoe werkt ACT coaching?

De meting bestaat uit het kiezen van competentie gerelateerde teksten en multi-interpretabele afbeeldingen waarvan jij vindt dat die het best bij jou passen. Bij de teksten denk je na (bewuste krachten) en bij de afbeeldingen laat je meer je gevoel spreken (onbewuste krachten). Deze combinatie geeft inzicht in de mate waarop je gedrag aansluit bij je natuurlijke talenten. Zit er een groot verschil tussen? Dan werk je mogelijk niet zo efficiënt en is er werk aan de winkel!

Gerard Keg is loopbaan begeleider in Haarlem

Kegcoach

Als bedrijfscoach ben ik geaccrediteerd om de ACT®-meting uit te voeren, als docent op te treden en als ACT® Team Coach te fungeren. Dat houdt ook in dat ik in staat ben om de uitkomsten van de meting toe te passen, jouw bewuste en onbewuste krachten te activeren en jou zo te voorzien van ACT coaching waarmee ik je sneller en effectiever meer werkgeluk kan geven en jou in je kracht kan laten werken. Unfold your true potential.

Contact

Wil jij je ook ontwikkelen tot de beste versie van jezelf? Weten wat jouw toegevoegde waarde is of welke kwaliteiten van jouw personeel je op dit moment (nog) niet benut? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ontdek wat ACT coaching voor jou kan betekenen.

Scroll to Top