Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

De ACT® meting – Ontdek je bewuste EN onbewuste krachten

Hoe haal jij het beste uit jezelf én onderneming? Dat is de vraag die bij Kegcoach centraal staat. Als business coach maak ik gebruik van de ACT® meting (Analytical Competence Tool), een psychometrisch instrument voor individuen en organisaties die heel accuraat de onbenutte mogelijkheden zichtbaar maken. Ik geloof dat mensen van WAARDE zijn voor een bedrijf: Human Being Management in plaats van Human Resource Management. Een mens is geen inwisselbare hulpbron maar iemand met krachten die verder ontwikkelt kunnen worden. Het is een prachtige start van een coaching traject: mensen coachen op hun (zichtbare en onzichtbare) krachten.

Bewustwording van je volle potentieel

naturlijke krachten“We leggen niet teveel last op de mens, we leggen het alleen op een te klein deel van de mens”

Iedereen kan je competenties aanleren maar de oerkracht in jou is jouw essentie, niet aangeleerd en maakt je iemand van enorme waarde… als je je bewust bent van deze kracht en deze gaat benutten. Net als een dolfijn kan een koe zwemmen maar het kost hem veel meer moeite.

Human Being Management

HBM begint bij de ACT® -meting (Analytical Competence Tool). De ACT® meting maakt dit onbewuste deel van jezelf zichtbaar en HBM gaat dit benutten. Je ontwikkelt je natuurlijke talenten waardoor je slagkracht wordt vergroot en wat belangrijk is, het kost je geen moeite want je werkt in je kracht.  Je wordt de ondernemer die altijd in je school!

 Kegcoach en my HBM support

My HBM support is de organisatie die de ACT® Tool heeft ontwikkeld vanuit de Human Being Management filosofie.
Kegcoach is geaccrediteerd om de ACT® tool uit te voeren en deze in coachingssessies toe te passen om bewuste- EN onbenutte krachten te activeren.

Wil jij kennis maken met je bewuste-en onbewuste krachten en hoe deze te benutten? Kijk even naar de korte video voor uitleg over wat ACT met jou kan doen of neem contact met mij op via deze link.

Terug naar de blog

Gerard en ik hebben tijdens de coaching de zogenaamde ACT meting gedaan om inzichtelijk te kunnen maken op welk vlak mijn kwaliteiten liggen en welke gebieden in mezelf ik nog verder mag verdiepen en ontwikkelen.
Ik heb deze tool als zeer waardevol ervaren en ik herkende mezelf helemaal in de uitkomst hiervan. De meting geeft een heel mooie afspiegeling van waar ik nu ben en waar mijn potentieel ligt. Goed om te weten ook waar ik meer aandacht aan mag gaan besteden, dat gaat me zeker in de toekomst winst opleveren!

Caroline Laan
Directeur
Your Daily Shine!

"Gerard gelooft in zijn eigen kunnen. Hij gaf me de garantie dat er binnen afzienbare tijd duidelijk aantoonbare verbeteringen te zien zijn.
Stap voor stap ben ik onder Gerards begeleiding bezig. Ik zie dat ik meer omzet maak en dat mijn onderneming op een betere en gestructureerde manier draait. Gerard heeft gelijk!"

Marcel van Schagen
Financieel Planner
&van Schagen

Kegcoach

De volgende stap

In een vrijblijvende eerste sessie doen we een grondige en kosteloze strategiesessie om te bepalen hoe je bedrijf er nu voor staat. Na dit gesprek kijken we wat de beste manier is om jouw ambities waar te maken. Besluit je dat ik jou verder kan helpen? Dan geef ik je de garantie dat je je resultaat behaalt.

Ik geef garanties voor meer omzet, winst en meer vrije tijd. Je gaat resultaat boeken!

groei-e1449073108124