Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

De ACT® meting – Ontdek je bewuste EN onbewuste krachten

Hoe haal jij het beste uit jezelf én onderneming? Dat is de vraag die bij Kegcoach centraal staat. Als business coach maak ik gebruik van de ACT® meting (Analytical Competence Tool), een psychometrisch instrument voor individuen en organisaties die heel accuraat de onbenutte mogelijkheden zichtbaar maken. Ik geloof dat mensen van WAARDE zijn voor een bedrijf: Human Being Management in plaats van Human Resource Management. Een mens is geen inwisselbare hulpbron maar iemand met krachten die verder ontwikkelt kunnen worden. Het is een prachtige start van een coaching traject: mensen coachen op hun (zichtbare en onzichtbare) krachten.

Bewustwording van je volle potentieel

naturlijke krachten“We leggen niet teveel last op de mens, we leggen het alleen op een te klein deel van de mens”

Iedereen kan je competenties aanleren maar de oerkracht in jou is jouw essentie, niet aangeleerd en maakt je iemand van enorme waarde… als je je bewust bent van deze kracht en deze gaat benutten. Net als een dolfijn kan een koe zwemmen maar het kost hem veel meer moeite.

Human Being Management

HBM begint bij de ACT® -meting (Analytical Competence Tool). De ACT® meting maakt dit onbewuste deel van jezelf zichtbaar en HBM gaat dit benutten. Je ontwikkelt je natuurlijke talenten waardoor je slagkracht wordt vergroot en wat belangrijk is, het kost je geen moeite want je werkt in je kracht.  Je wordt de ondernemer die altijd in je school!

 Kegcoach en my HBM support

My HBM support is de organisatie die de ACT® Tool heeft ontwikkeld vanuit de Human Being Management filosofie.
Kegcoach is geaccrediteerd om de ACT® tool uit te voeren en deze in coachingssessies toe te passen om bewuste- EN onbenutte krachten te activeren.

Wil jij kennis maken met je bewuste-en onbewuste krachten en hoe deze te benutten? Kijk even naar de korte video voor uitleg over wat ACT met jou kan doen of neem contact met mij op via deze link.

Terug naar de blog

"Ik ben Gerard nog altijd zeer dankbaar voor het managementboek en -advies dat ik van hem kreeg. Dit was de bron voor één van mijn succesfactoren hier in de fabrieken!
We hebben 3 jaar geleden samen met het team onze normen en waarden opnieuw gedefinieerd. Deze hebben we vervolgens ook gevisualiseerd op diverse plaatsen in de fabriek en in onze e-mail communicatie. Hierdoor heb ik een sterke cultuur kunnen ontwikkelen die de basis is voor letterlijk ... alles!"

Jean-Pierre Polanen
Factory manager
Nestlé Hongarije

Ik heb het erg prettig gevonden om met Gerard te werken en ben blij dat hij op mijn 'pad' is gekomen.
Hij is erg betrokken, goed bereikbaar en er was sprake van een goede en open communicatie. Gerard toont je oprechte belangstelling en hoge mate van interesse en betrokkenheid.

Manita Schwillens
Directeur

Kegcoach

De volgende stap

In een vrijblijvende eerste sessie doen we een grondige en kosteloze strategiesessie om te bepalen hoe je bedrijf er nu voor staat. Na dit gesprek kijken we wat de beste manier is om jouw ambities waar te maken. Besluit je dat ik jou verder kan helpen? Dan geef ik je de garantie dat je je resultaat behaalt.

Ik geef garanties voor meer omzet, winst en meer vrije tijd. Je gaat resultaat boeken!

groei-e1449073108124