Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

De ACT® meting – Ontdek je bewuste EN onbewuste krachten

Hoe haal jij het beste uit jezelf én onderneming? Dat is de vraag die bij Kegcoach centraal staat. Als business coach maak ik gebruik van de ACT® meting (Analytical Competence Tool), een psychometrisch instrument voor individuen en organisaties die heel accuraat de onbenutte mogelijkheden zichtbaar maken. Ik geloof dat mensen van WAARDE zijn voor een bedrijf: Human Being Management in plaats van Human Resource Management. Een mens is geen inwisselbare hulpbron maar iemand met krachten die verder ontwikkelt kunnen worden. Het is een prachtige start van een coaching traject: mensen coachen op hun (zichtbare en onzichtbare) krachten.

Bewustwording van je volle potentieel

naturlijke krachten“We leggen niet teveel last op de mens, we leggen het alleen op een te klein deel van de mens”

Iedereen kan je competenties aanleren maar de oerkracht in jou is jouw essentie, niet aangeleerd en maakt je iemand van enorme waarde… als je je bewust bent van deze kracht en deze gaat benutten. Net als een dolfijn kan een koe zwemmen maar het kost hem veel meer moeite.

Human Being Management

HBM begint bij de ACT® -meting (Analytical Competence Tool). De ACT® meting maakt dit onbewuste deel van jezelf zichtbaar en HBM gaat dit benutten. Je ontwikkelt je natuurlijke talenten waardoor je slagkracht wordt vergroot en wat belangrijk is, het kost je geen moeite want je werkt in je kracht.  Je wordt de ondernemer die altijd in je school!

 Kegcoach en my HBM support

My HBM support is de organisatie die de ACT® Tool heeft ontwikkeld vanuit de Human Being Management filosofie.
Kegcoach is geaccrediteerd om de ACT® tool uit te voeren en deze in coachingssessies toe te passen om bewuste- EN onbenutte krachten te activeren.

Wil jij kennis maken met je bewuste-en onbewuste krachten en hoe deze te benutten? Kijk even naar de korte video voor uitleg over wat ACT met jou kan doen of neem contact met mij op via deze link.

Terug naar de blog

Toen Gerard vertelde dat hij een GRATIS workshop ging geven over zijn Bedrijfsplan training was ik er als eerste bij. Ik kan het kort houden: goede ontvangst, goed materiaal, goede audiovisuele ondersteuning, etc.
Dan de inhoud: Gerard weet waar hij het over heeft. De uitgereikte hand-out kan op zich als leidraad dienen om een goed ondernemersplan te schrijven en ik weet zeker dat de kennis van Gerard ook een hoge toegevoegde waarde geeft. Wat mij het meest verbaasde is dat hij van elke aanwezige wist wat die persoon deed en daar ook over mee kon praten. Hij had zich verdiept in de aanwezige personen.

Herbert Denk
Directeur
E-Line Solutions

Wil je ook je omzet verhogen? Ga dan om te beginnen eens naar de workshops die Gerard geeft. Soms zijn die zelfs gratis.
Gerard leerde me om met hetzelfde meer te verdienen. in het offertetraject en de periode erna bijvoorbeeld heb ik op aanraden van Gerard het aantal contactmomenten verhoogd. Dat helpt je om top of mind te blijven bij je potentiële klanten en verhoog je de slagingskans. Door constant te meten weet ik nu dat vorig jaar 80% van de offertes ook opdracht zijn geworden.

Marc Slingerland Tusch BV

Kegcoach

De volgende stap

In een vrijblijvende eerste sessie doen we een grondige en kosteloze strategiesessie om te bepalen hoe je bedrijf er nu voor staat. Na dit gesprek kijken we wat de beste manier is om jouw ambities waar te maken. Besluit je dat ik jou verder kan helpen? Dan geef ik je de garantie dat je je resultaat behaalt.

Ik geef garanties voor meer omzet, winst en meer vrije tijd. Je gaat resultaat boeken!

groei-e1449073108124