Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

Human Being Management

De mens heeft waarde – is niet alleen een hulpbron.

Het gaat over mensen in organisaties. Waarom mensen doen zoals ze doen.

Ik wil je introduceren met Human Being Management (HBM), een uitbreiding van HR waarbij niet alleen gekeken wordt naar de structuur en cultuur van bedrijven maar ook de natuur.  HBM geeft antwoord op de vraag hoe je de natuurlijke krachten van mensen benut waar door het bedrijf effectiever wordt doordat de medewerkers gelukkiger zijn in hun werk en met meer energie aan de slag gaan. Dit in plaats van het inzetten van aangepast gedrag, een aangeleerde competentie, dat op den duur leidt tot stress en burn-out omdat onder druk dit aangepast gedrag gaat vervormen.

Onbewuste talenten komen tot leven

Het is verbazingwekkend interessant om te zien hoe je deze natuurlijke krachten en het natuurlijk onbenut potentieel kunt onthullen door een eenvoudige online meting van 15 minuten: de ACT® meting. Hierin worden de onbewuste drijfveren zichtbaar die je gedrag continu en onbewust bepalen. Deze onbewuste drijfveren houden ook de ontwikkeling van onbewuste talenten tegen.

De meting toepassen op een Team

Een ACT® TEAM analyse verzamelt alle individuele ACT® metingen van teamleden en zorgt dat naar voren komt welke kwaliteiten in de groep aanwezig zijn (natuurlijk of aangeleerd), welke potentie er in de groep zit en welke aspecten invloed hebben op ieders gedrag. Als we ons bewust zijn van onze krachten en blokkades kunnen afgewogen beslissingen nemen en daar verantwoordelijkheid voor nemen. De ACT® TEAM analyse geeft ook informatie over:

  • Wat de Loonsom Benutting is – Je kunt zien in welke mate de teamleden hun natuurlijke kracht inzetten wat veel meer rendement oplevert.
  • Een ‘leer en leen’ overzicht– Hier worden alle competenties van teamleden weergegeven en wordt zichtbaar wie competenties kan ‘lenen’ van iemand, wie van wie kan leren en welke hiaten er nog in het team zitten.

HBM Inspiratiemiddagen

Regelmatig houd ik HBM inspiratiemiddagen om iedereen te vertellen over wat je kunt verwachten van HBM en hoe je deze kunt gaan introduceren. Tijdens deze sessies ga jezelf de meting doen en zal ik het resultaat met je bespreken.

Je wordt geïnspireerd door de mogelijkheid die je opeens ziet om te worden wie je écht bent. Als je deze transitie meemaakt dan merk je hoe veel talenten je onbewust hebt, hoe waardevol je bent of kunt zijn voor jezelf en voor anderen. Je kunt betere beslissingen nemen doordat je je verwondert over zaken in plaats van je te ergeren.

Laat me weten of je een inspiratiemiddag wilt meemaken door je in te schrijven. Ik neem dan meteen contact met je op en bespreek wanneer dit het beste uitkomt.

 

 

Terug naar de blog

Gerard kan enorm goed analyseren stelt de juiste vragen en laat jou nadenken over je bedrijf en wat je er mee wilt.
"Zo werkt dat nu eenmaal bij ons", "Zo eenvoudig is dat niet" kent u dat? De onmacht der gewoonte om dingen vanzelfsprekend te achten en die dat helemaal niet zijn! Gerard kan enorm goed analyseren stelt de juiste vragen en laat jou nadenken over je bedrijf en wat je er mee wilt. Waarom zijn we anders dan anderen? waar maken we het verschil? hoe verkopen we dat? We zijn nu veel beter in staat om ons bedrijf te verkopen. Het rendement van onze verkoop is gestegen. Veel procedures en werkzaamheden zijn omschreven en dat zorgt voor structuur, betere sfeer, saamhorigheid en duidelijkheid over wie we zijn. We hebben nu al meer plezier en meer nieuwe klanten. Dat is onomstotelijk de verdienste van Gerard waarvoor ik hem niet genoeg kan danken.

Ybo Duursma
Directeur
Iris Koeriers International - Hilversum

Jij bent geweldig! Omdat je zo'n oprecht en warm mens bent, met zoveel kennis, ervaring en geduld.
Ik wens je alle goeds toe, dat je nog maar vele mensen mooie inzichten mag bezorgen vanuit de diepgang en de ambities de je hebt. Dank je wel voor alles!

Frederike van der Kooi
Directeur-eigenaar
Het Hoofdkantoor

Kegcoach

De volgende stap

In een vrijblijvende eerste sessie doen we een grondige en kosteloze strategiesessie om te bepalen hoe je bedrijf er nu voor staat. Na dit gesprek kijken we wat de beste manier is om jouw ambities waar te maken. Besluit je dat ik jou verder kan helpen? Dan geef ik je de garantie dat je je resultaat behaalt.

Ik geef garanties voor meer omzet, winst en meer vrije tijd. Je gaat resultaat boeken!

groei-e1449073108124