Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

2 daagse Training Strategisch Verkopen

Hoe ga je een verkooptraject met een grote investering succesvol afronden?

Strategisch verkopen is een absolute must voor iedereen die producten of diensten verkopen waarbij het verkoopproces lang is, een grotere investering vergen en waarbij meerdere mensen betrokken zijn.

de Training

Hoe complexer de verkoop is, hoe meer mensen met bepaalde rollen van invloed zijn op het succesvol afsluiten van de order. Tijdens de training krijg je helder inzicht in dit proces en een groot aantal tools om je stap voor stap door een het traject te leiden. Ik raad iedereen aan om een case mee te nemen waar je op dit moment mee worstelt. We gaan deze in twee dagen uitwerken. Na deze training weet je exact wat je de volgende dag moet doen om de order zeker te stellen!

Hoe meer mensen, hoe complexer

Wat ik iedereen leer is dat er bepaalde rollen zijn die mensen spelen in een verkoopproces en leer je de discipline aan om aan al deze mensen je oplossing te verkopen. Je leert te zien dat alle betrokkenen anders gemotiveerd zijn en een andere kijk hebben hoe de oplossing voor hem gaat uitwerken. Als je de wensen en behoeften met alle sleutelfiguren goed hebt besproken en een passende oplossing biedt dan heb je de hoogste kans dat de order naar jou toe gaat!

Investering 2 daagse training

De investering voor Strategisch Verkopen training is €975,- per persoon (ex BTW, inclusief lunches). Er doen maximaal 15 deelnemers mee.

Voor in-house bedrijfstrainingen is de investering € 6800,- ex BTW voor een maximum van 8 deelnemers.

Data en Locatie open verkooptraining:

logo nestgebouw nestData: Nog te bepalen

Tijd: dagelijks 09.00 – 17.00

Locatie: NEST, Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen.

Parkeren is gratis en je kunt met de Metro lijn 51. Uitstappen bij halte Uilenstede.

Aanmelden voor Strategisch Verkopen

Heb je interesse of wil je meer informatie? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

Bekijk ook

Meld je aan


Klik op de code om een nieuwe te genereren
Formulier versturen
uw aanvraag is verstuurd!
Door Gerards’ enthousiaste presentatie over de ACT® meting werd ik nieuwsgierig. Vooral over het verschil tussen natuurlijke (aangeboren) krachten en aangeleerde krachten.
De test zelf duurt inderdaad maar 10 minuten en tijdens de uitleg presenteert Gerard heel rustig en bedachtzaam de resultaten. Gerards’ analyses zijn echt spot-on. Je hebt me in actie gezet om mijn onbenut potentieel verder te ontwikkelen, je luistert goed naar mijn verhaal en zet wat je hoort in, in mijn voordeel. De test is makkelijk, de resultaten duidelijk en de manier waarop Gerard het gesprek aangaat is niet bedreigend en zet je aan tot actie.

Arlette Nikken
Team Coach
ForceC Coaching en Consultancy

"Ik ben Gerard nog altijd zeer dankbaar voor het managementboek en -advies dat ik van hem kreeg. Dit was de bron voor één van mijn succesfactoren hier in de fabrieken!
We hebben 3 jaar geleden samen met het team onze normen en waarden opnieuw gedefinieerd. Deze hebben we vervolgens ook gevisualiseerd op diverse plaatsen in de fabriek en in onze e-mail communicatie. Hierdoor heb ik een sterke cultuur kunnen ontwikkelen die de basis is voor letterlijk ... alles!"

Jean-Pierre Polanen
Factory manager
Nestlé Hongarije