Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

2 daagse Training Strategisch Verkopen

Hoe ga je een verkooptraject met een grote investering succesvol afronden?

Strategisch verkopen is een absolute must voor iedereen die producten of diensten verkopen waarbij het verkoopproces lang is, een grotere investering vergen en waarbij meerdere mensen betrokken zijn.

de Training

Hoe complexer de verkoop is, hoe meer mensen met bepaalde rollen van invloed zijn op het succesvol afsluiten van de order. Tijdens de training krijg je helder inzicht in dit proces en een groot aantal tools om je stap voor stap door een het traject te leiden. Ik raad iedereen aan om een case mee te nemen waar je op dit moment mee worstelt. We gaan deze in twee dagen uitwerken. Na deze training weet je exact wat je de volgende dag moet doen om de order zeker te stellen!

Hoe meer mensen, hoe complexer

Wat ik iedereen leer is dat er bepaalde rollen zijn die mensen spelen in een verkoopproces en leer je de discipline aan om aan al deze mensen je oplossing te verkopen. Je leert te zien dat alle betrokkenen anders gemotiveerd zijn en een andere kijk hebben hoe de oplossing voor hem gaat uitwerken. Als je de wensen en behoeften met alle sleutelfiguren goed hebt besproken en een passende oplossing biedt dan heb je de hoogste kans dat de order naar jou toe gaat!

Investering 2 daagse training

De investering voor Strategisch Verkopen training is €850,- per persoon (ex BTW, inclusief lunches). Er doen maximaal 15 deelnemers mee.

Voor in-house bedrijfstrainingen is de investering € 6800,- ex BTW voor een maximum van 8 deelnemers.

Data en Locatie open verkooptraining:

logo nestgebouw nestData: Nog te bepalen

Tijd: dagelijks 09.00 – 17.00

Locatie: NEST, Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen.

Parkeren is gratis en je kunt met de Metro lijn 51. Uitstappen bij halte Uilenstede.

Aanmelden voor Strategisch Verkopen

Heb je interesse of wil je meer informatie? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

Bekijk ook

Meld je aan!
"Gerard gelooft in zijn eigen kunnen. Hij gaf me de garantie dat er binnen afzienbare tijd duidelijk aantoonbare verbeteringen te zien zijn.
Stap voor stap ben ik onder Gerards begeleiding bezig. Ik zie dat ik meer omzet maak en dat mijn onderneming op een betere en gestructureerde manier draait. Gerard heeft gelijk!"

Marcel van Schagen
Financieel Planner
&van Schagen

Trendel groeit snel en daarbij verandert er veel, inclusief mijn rol. Gerard heeft ons geholpen structuur aan te brengen en de kernkwaliteiten te borgen in alle facetten van de organisatie.
Dit blijft natuurlijk een on-going proces, maar het resultaat nu al is dat het bedrijf beter loopt, ik mijn rol helder heb, controle heb over de processen en vooral meer tijd heb om de dingen te doen die er echt toe doen.

Tanja de Mooij
Directeur
Trendel arbodienst