Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

2 daagse Training Strategisch Verkopen

Hoe ga je een verkooptraject met een grote investering succesvol afronden?

Strategisch verkopen is een absolute must voor iedereen die producten of diensten verkopen waarbij het verkoopproces lang is, een grotere investering vergen en waarbij meerdere mensen betrokken zijn.

de Training

Hoe complexer de verkoop is, hoe meer mensen met bepaalde rollen van invloed zijn op het succesvol afsluiten van de order. Tijdens de training krijg je helder inzicht in dit proces en een groot aantal tools om je stap voor stap door een het traject te leiden. Ik raad iedereen aan om een case mee te nemen waar je op dit moment mee worstelt. We gaan deze in twee dagen uitwerken. Na deze training weet je exact wat je de volgende dag moet doen om de order zeker te stellen!

Hoe meer mensen, hoe complexer

Wat ik iedereen leer is dat er bepaalde rollen zijn die mensen spelen in een verkoopproces en leer je de discipline aan om aan al deze mensen je oplossing te verkopen. Je leert te zien dat alle betrokkenen anders gemotiveerd zijn en een andere kijk hebben hoe de oplossing voor hem gaat uitwerken. Als je de wensen en behoeften met alle sleutelfiguren goed hebt besproken en een passende oplossing biedt dan heb je de hoogste kans dat de order naar jou toe gaat!

Investering 2 daagse training

De investering voor Strategisch Verkopen training is €850,- per persoon (ex BTW, inclusief lunches). Er doen maximaal 15 deelnemers mee.

Voor in-house bedrijfstrainingen is de investering € 6800,- ex BTW voor een maximum van 8 deelnemers.

Data en Locatie open verkooptraining:

logo nestgebouw nestData: Nog te bepalen

Tijd: dagelijks 09.00 – 17.00

Locatie: NEST, Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen.

Parkeren is gratis en je kunt met de Metro lijn 51. Uitstappen bij halte Uilenstede.

Aanmelden voor Strategisch Verkopen

Heb je interesse of wil je meer informatie? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

Bekijk ook

Meld je aan!
Wil je ook je omzet verhogen? Ga dan om te beginnen eens naar de workshops die Gerard geeft. Soms zijn die zelfs gratis.
Gerard leerde me om met hetzelfde meer te verdienen. in het offertetraject en de periode erna bijvoorbeeld heb ik op aanraden van Gerard het aantal contactmomenten verhoogd. Dat helpt je om top of mind te blijven bij je potentiële klanten en verhoog je de slagingskans. Door constant te meten weet ik nu dat vorig jaar 80% van de offertes ook opdracht zijn geworden.

Marc Slingerland Tusch BV

Gerard en ik hebben tijdens de coaching de zogenaamde ACT meting gedaan om inzichtelijk te kunnen maken op welk vlak mijn kwaliteiten liggen en welke gebieden in mezelf ik nog verder mag verdiepen en ontwikkelen.
Ik heb deze tool als zeer waardevol ervaren en ik herkende mezelf helemaal in de uitkomst hiervan. De meting geeft een heel mooie afspiegeling van waar ik nu ben en waar mijn potentieel ligt. Goed om te weten ook waar ik meer aandacht aan mag gaan besteden, dat gaat me zeker in de toekomst winst opleveren!

Caroline Laan
Directeur
Your Daily Shine!