Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

90 dagenbedrijfsplanning-dag

Maak een kwartaalplanning die je verder brengt

Het is verbazingwekkend om te zien hoe weinig ondernemers de tijd nemen om succesvol te plannen. Een goede planning is echter essentieel voor duurzame groei maar het implementeren hiervan is NOG belangrijker! Jouw lange termijn doelen moeten omgezet worden in acties. Om dit te realiseren is de 90 planning dag een eerste stap naar je doel en is het vooral om te verzekeren dat deze stap in de juiste richting is. Daarom organiseer ik elke drie maanden één dag en ga met ondernemers aan hun korte termijn planning en acties werken.

Doe ook mee en plan je succes! Tijdens deze inspirerende dag wissel je ervaringen en ideeën uit met andere ondernemers. Het resultaat van deze dag: een haalbaar kwartaalplan op één A-4tje en genoeg inspiratie voor de komende drie maanden.

Investering

De investering voor de 90 dagen bedrijfsplanning-dag is €250,- (ex BTW).  De Kwartaalplanningsdag is inbegrepen in de investering van 1 op 1 coaching.

Aanmelden voor de 90 dagen bedrijfsplanning-dag

Heb je interesse of wil je meer informatie? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

Datum en locatie

logo nestgebouw nestDatum: 4 juli 2017

Tijd: 09:00 – 16:00

Locatie: NEST, Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen.

Parkeren is gratis en je kunt met de Metro lijn 51. Uitstappen bij halte Uilenstede.

Bekijk ook

Meld je aan


Klik op de code om een nieuwe te genereren
Formulier versturen
uw aanvraag is verstuurd!
"Ik ben Gerard nog altijd zeer dankbaar voor het managementboek en -advies dat ik van hem kreeg. Dit was de bron voor één van mijn succesfactoren hier in de fabrieken!
We hebben 3 jaar geleden samen met het team onze normen en waarden opnieuw gedefinieerd. Deze hebben we vervolgens ook gevisualiseerd op diverse plaatsen in de fabriek en in onze e-mail communicatie. Hierdoor heb ik een sterke cultuur kunnen ontwikkelen die de basis is voor letterlijk ... alles!"

Jean-Pierre Polanen
Factory manager
Nestlé Hongarije

"Ik ben blij dat Gerard waarmaakt wat hij verkondigt. Hij heeft veel kennis van zaken die het voor je bedrijf een stuk makkelijker maken.
Eén sessie met Gerard is al een hele cursus. Hij legt meteen de vinger op de zere plek en geeft direct tips om het voor jezelf makkelijker te maken en, zoals hij zegt, je omzet te verhogen."

Michael Schuuring
Sport/massagetherapie en accupunctuur
Sakura Care