Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

90 dagenbedrijfsplanning-dag

Maak een kwartaalplanning die je verder brengt

Het is verbazingwekkend om te zien hoe weinig ondernemers de tijd nemen om succesvol te plannen. Een goede planning is echter essentieel voor duurzame groei maar het implementeren hiervan is NOG belangrijker! Jouw lange termijn doelen moeten omgezet worden in acties. Om dit te realiseren is de 90 planning dag een eerste stap naar je doel en is het vooral om te verzekeren dat deze stap in de juiste richting is. Daarom organiseer ik elke drie maanden één dag en ga met ondernemers aan hun korte termijn planning en acties werken.

Doe ook mee en plan je succes! Tijdens deze inspirerende dag wissel je ervaringen en ideeën uit met andere ondernemers. Het resultaat van deze dag: een haalbaar kwartaalplan op één A-4tje en genoeg inspiratie voor de komende drie maanden.

Investering

De investering voor de 90 dagen bedrijfsplanning-dag is €190,- (ex BTW).  De Kwartaalplanningsdag is inbegrepen in de investering van 1 op 1 coaching. We starten bij een aantal van 6 deelnemers.

Aanmelden voor de 90 dagen bedrijfsplanning-dag

Heb je interesse of wil je meer informatie? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

Datum en locatie

logo nestgebouw nestDatum: 31 oktober 2017

Tijd: 09:00 – 16:00

Locatie: NEST, Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen.

Parkeren is gratis en je kunt met de Metro lijn 51. Uitstappen bij halte Uilenstede.

Bekijk ook

Meld je aan!
Trendel groeit snel en daarbij verandert er veel, inclusief mijn rol. Gerard heeft ons geholpen structuur aan te brengen en de kernkwaliteiten te borgen in alle facetten van de organisatie.
Dit blijft natuurlijk een on-going proces, maar het resultaat nu al is dat het bedrijf beter loopt, ik mijn rol helder heb, controle heb over de processen en vooral meer tijd heb om de dingen te doen die er echt toe doen.

Tanja de Mooij
Directeur
Trendel arbodienst

Ik heb het erg prettig gevonden om met Gerard te werken en ben blij dat hij op mijn 'pad' is gekomen.
Hij is erg betrokken, goed bereikbaar en er was sprake van een goede en open communicatie. Gerard toont je oprechte belangstelling en hoge mate van interesse en betrokkenheid.

Manita Schwillens
Directeur