Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

Gratis strategiesessie

Als business coach ben ik de beste vriend van je bedrijf. Ik geef jou als ondernemer de kans te ontdekken wat écht werkt in je onderneming en wat niet. En ik daag je uit om zelf aan de slag te gaan en succesvol(ler) te ondernemen. Benieuwd wat ik als business coach voor jou en je bedrijf kan betekenen? Meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis kennismaking-strategiesessie. In een persoonlijk gesprek onderzoeken we waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Na deze sessie is het aan jou om te besluiten of je door wilt gaan.

Meer omzet, meer winst en meer tijd voor jezelf

Besluit je na de kennismakingssessie om door te gaan, dan stellen we samen de doelen vast die je wilt bereiken in het coachingstraject. In zes stappen komen alle aspecten van het bedrijf aan bod. We werken toe naar een concreet eindresultaat: meer winst, meer tijd voor jezelf en een beter team.

Ben jij klaar voor die gratis strategiesessie?

Meld je dan nu aan voor de gratis strategiesessie via het formulier op deze pagina. Je hebt niets te verliezen maar alles te winnen.

Bekijk ook

Meld je aan!
Trendel groeit snel en daarbij verandert er veel, inclusief mijn rol. Gerard heeft ons geholpen structuur aan te brengen en de kernkwaliteiten te borgen in alle facetten van de organisatie.
Dit blijft natuurlijk een on-going proces, maar het resultaat nu al is dat het bedrijf beter loopt, ik mijn rol helder heb, controle heb over de processen en vooral meer tijd heb om de dingen te doen die er echt toe doen.

Tanja de Mooij
Directeur
Trendel arbodienst

Ik heb het erg prettig gevonden om met Gerard te werken en ben blij dat hij op mijn 'pad' is gekomen.
Hij is erg betrokken, goed bereikbaar en er was sprake van een goede en open communicatie. Gerard toont je oprechte belangstelling en hoge mate van interesse en betrokkenheid.

Manita Schwillens
Directeur