Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

Gratis strategiesessie

Als business coach ben ik de beste vriend van je bedrijf. Ik geef jou als ondernemer de kans te ontdekken wat écht werkt in je onderneming en wat niet. En ik daag je uit om zelf aan de slag te gaan en succesvol(ler) te ondernemen. Benieuwd wat ik als business coach voor jou en je bedrijf kan betekenen? Meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis kennismaking-strategiesessie. In een persoonlijk gesprek onderzoeken we waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Na deze sessie is het aan jou om te besluiten of je door wilt gaan.

Meer omzet, meer winst en meer tijd voor jezelf

Besluit je na de kennismakingssessie om door te gaan, dan stellen we samen de doelen vast die je wilt bereiken in het coachingstraject. In zes stappen komen alle aspecten van het bedrijf aan bod. We werken toe naar een concreet eindresultaat: meer winst, meer tijd voor jezelf en een beter team.

Ben jij klaar voor die gratis strategiesessie?

Meld je dan nu aan voor de gratis strategiesessie via het formulier op deze pagina. Je hebt niets te verliezen maar alles te winnen.

Bekijk ook

Meld je aan!
"Ik ben blij dat Gerard waarmaakt wat hij verkondigt. Hij heeft veel kennis van zaken die het voor je bedrijf een stuk makkelijker maken.
Eén sessie met Gerard is al een hele cursus. Hij legt meteen de vinger op de zere plek en geeft direct tips om het voor jezelf makkelijker te maken en, zoals hij zegt, je omzet te verhogen."

Michael Schuuring
Sport/massagetherapie en accupunctuur
Sakura Care

"Gerard gelooft in zijn eigen kunnen. Hij gaf me de garantie dat er binnen afzienbare tijd duidelijk aantoonbare verbeteringen te zien zijn.
Stap voor stap ben ik onder Gerards begeleiding bezig. Ik zie dat ik meer omzet maak en dat mijn onderneming op een betere en gestructureerde manier draait. Gerard heeft gelijk!"

Marcel van Schagen
Financieel Planner
&van Schagen