Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

KegCoach voor business coaching en training

Ben je een startende ondernemer of heb je juist plannen om je bedrijf flink uit te breiden? Loop je tegen problemen aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Als business coach help ik MKB-ondernemers met coaching en trainingen om hun bedrijf duurzaam te laten groeien.

7 tredenMet gegarandeerd resultaat

Mijn aanpak als business coach is helder en concreet. Ik werk volgens een 7 treden methodiek. Deze formule heeft zich al meermalen bewezen en daarom bied ik je ook een keiharde garantie: binnen 19 sessies behaal je resultaat in meer omzet, winst of vrije tijd. Lukt dit niet, dan gaan we verder op mijn kosten.

Coaching

Gratis strategiesessie met business coach
Een gezondheidscheck voor je bedrijf

Een-op-een business coaching
Intensief en resultaatgericht. Met succesgarantie!

Kwartaalplanningsdag

Eén dag in de drie maanden om het komende kwartaal te plannen, doelen te bepalen en beslissen welke acties gaan leiden tot deze doelen.

Succesgarantie
Binnen 19 weken resultaat. Gegarandeerd!

Waarom heb je een business coach nodig
Meer winst, meer omzet en meer tijd voor jezelf

 

Terug naar de blog

"Ik ben Gerard nog altijd zeer dankbaar voor het managementboek en -advies dat ik van hem kreeg. Dit was de bron voor één van mijn succesfactoren hier in de fabrieken!
We hebben 3 jaar geleden samen met het team onze normen en waarden opnieuw gedefinieerd. Deze hebben we vervolgens ook gevisualiseerd op diverse plaatsen in de fabriek en in onze e-mail communicatie. Hierdoor heb ik een sterke cultuur kunnen ontwikkelen die de basis is voor letterlijk ... alles!"

Jean-Pierre Polanen
Factory manager
Nestlé Hongarije

Door Gerards’ enthousiaste presentatie over de ACT® meting werd ik nieuwsgierig. Vooral over het verschil tussen natuurlijke (aangeboren) krachten en aangeleerde krachten.
De test zelf duurt inderdaad maar 10 minuten en tijdens de uitleg presenteert Gerard heel rustig en bedachtzaam de resultaten. Gerards’ analyses zijn echt spot-on. Je hebt me in actie gezet om mijn onbenut potentieel verder te ontwikkelen, je luistert goed naar mijn verhaal en zet wat je hoort in, in mijn voordeel. De test is makkelijk, de resultaten duidelijk en de manier waarop Gerard het gesprek aangaat is niet bedreigend en zet je aan tot actie.

Arlette Nikken
Team Coach
ForceC Coaching en Consultancy

Kegcoach

De volgende stap

In een vrijblijvende eerste sessie doen we een grondige en kosteloze strategiesessie om te bepalen hoe je bedrijf er nu voor staat. Na dit gesprek kijken we wat de beste manier is om jouw ambities waar te maken. Besluit je dat ik jou verder kan helpen? Dan geef ik je de garantie dat je je resultaat behaalt.

Ik geef garanties voor meer omzet, winst en meer vrije tijd. Je gaat resultaat boeken!

groei-e1449073108124