Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

KegCoach voor business coaching en training

Ben je een startende ondernemer of heb je juist plannen om je bedrijf flink uit te breiden? Loop je tegen problemen aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Als business coach help ik MKB-ondernemers met coaching en trainingen om hun bedrijf duurzaam te laten groeien.

7 tredenMet gegarandeerd resultaat

Mijn aanpak als business coach is helder en concreet. Ik werk volgens een 7 treden methodiek. Deze formule heeft zich al meermalen bewezen en daarom bied ik je ook een keiharde garantie: binnen 19 sessies behaal je resultaat in meer omzet, winst of vrije tijd. Lukt dit niet, dan gaan we verder op mijn kosten.

Coaching

Gratis strategiesessie met business coach
Een gezondheidscheck voor je bedrijf

Een-op-een business coaching
Intensief en resultaatgericht. Met succesgarantie!

Kwartaalplanningsdag

Eén dag in de drie maanden om het komende kwartaal te plannen, doelen te bepalen en beslissen welke acties gaan leiden tot deze doelen.

Succesgarantie
Binnen 19 weken resultaat. Gegarandeerd!

Waarom heb je een business coach nodig
Meer winst, meer omzet en meer tijd voor jezelf

 

Terug naar de blog

Ik heb het erg prettig gevonden om met Gerard te werken en ben blij dat hij op mijn 'pad' is gekomen.
Hij is erg betrokken, goed bereikbaar en er was sprake van een goede en open communicatie. Gerard toont je oprechte belangstelling en hoge mate van interesse en betrokkenheid.

Manita Schwillens
Directeur

Wil je ook je omzet verhogen? Ga dan om te beginnen eens naar de workshops die Gerard geeft. Soms zijn die zelfs gratis.
Gerard leerde me om met hetzelfde meer te verdienen. in het offertetraject en de periode erna bijvoorbeeld heb ik op aanraden van Gerard het aantal contactmomenten verhoogd. Dat helpt je om top of mind te blijven bij je potentiële klanten en verhoog je de slagingskans. Door constant te meten weet ik nu dat vorig jaar 80% van de offertes ook opdracht zijn geworden.

Marc Slingerland Tusch BV

Kegcoach

De volgende stap

In een vrijblijvende eerste sessie doen we een grondige en kosteloze strategiesessie om te bepalen hoe je bedrijf er nu voor staat. Na dit gesprek kijken we wat de beste manier is om jouw ambities waar te maken. Besluit je dat ik jou verder kan helpen? Dan geef ik je de garantie dat je je resultaat behaalt.

Ik geef garanties voor meer omzet, winst en meer vrije tijd. Je gaat resultaat boeken!

groei-e1449073108124