Tel: +31 (0)20 35 83 694
Tel: +31 (0)20 35 83 694

KegCoach voor business coaching en training

Ben je een startende ondernemer of heb je juist plannen om je bedrijf flink uit te breiden? Loop je tegen problemen aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Als business coach help ik MKB-ondernemers met coaching en trainingen om hun bedrijf duurzaam te laten groeien.

7 tredenMet gegarandeerd resultaat

Mijn aanpak als business coach is helder en concreet. Ik werk volgens een 7 treden methodiek. Deze formule heeft zich al meermalen bewezen en daarom bied ik je ook een keiharde garantie: binnen 19 sessies behaal je resultaat in meer omzet, winst of vrije tijd. Lukt dit niet, dan gaan we verder op mijn kosten.

Coaching

Gratis strategiesessie met business coach
Een gezondheidscheck voor je bedrijf

Een-op-een business coaching
Intensief en resultaatgericht. Met succesgarantie!

Kwartaalplanningsdag

Eén dag in de drie maanden om het komende kwartaal te plannen, doelen te bepalen en beslissen welke acties gaan leiden tot deze doelen.

Succesgarantie
Binnen 19 weken resultaat. Gegarandeerd!

Waarom heb je een business coach nodig
Meer winst, meer omzet en meer tijd voor jezelf

 

Terug naar de blog

"Gerard gelooft in zijn eigen kunnen. Hij gaf me de garantie dat er binnen afzienbare tijd duidelijk aantoonbare verbeteringen te zien zijn.
Stap voor stap ben ik onder Gerards begeleiding bezig. Ik zie dat ik meer omzet maak en dat mijn onderneming op een betere en gestructureerde manier draait. Gerard heeft gelijk!"

Marcel van Schagen
Financieel Planner
&van Schagen

"Ik ben blij dat Gerard waarmaakt wat hij verkondigt. Hij heeft veel kennis van zaken die het voor je bedrijf een stuk makkelijker maken.
Eén sessie met Gerard is al een hele cursus. Hij legt meteen de vinger op de zere plek en geeft direct tips om het voor jezelf makkelijker te maken en, zoals hij zegt, je omzet te verhogen."

Michael Schuuring
Sport/massagetherapie en accupunctuur
Sakura Care

Kegcoach

De volgende stap

In een vrijblijvende eerste sessie doen we een grondige en kosteloze strategiesessie om te bepalen hoe je bedrijf er nu voor staat. Na dit gesprek kijken we wat de beste manier is om jouw ambities waar te maken. Besluit je dat ik jou verder kan helpen? Dan geef ik je de garantie dat je je resultaat behaalt.

Ik geef garanties voor meer omzet, winst en meer vrije tijd. Je gaat resultaat boeken!

groei-e1449073108124